3.1.2019 klo 12:11
Uutinen

Yrittäjien hankinta-aamut starttaavat

Yrittäjät järjestää yhteistyössä Kanta-Hämeen kuntien kanssa hankinta-aamukiertueen, joka kestää vuoden 2019. Tavoitteena on lisätä vuoropuhelua kuntien ja yrittäjien kesken hankinnoissa.

Noin kerran kuussa järjestetään aamukahvitilaisuus siten, että vuoden lopulla kaikki maakunnan 11 kuntaa on kierretty. Hämeen Yrittäjistä kerrotaan, että tilaisuuksissa keskustellaan, miten kunnan ja yrittäjien vuoropuhelua lisätään ja miten hankintojen laatua kohennetaan markkinakartoituksen avulla.

Kunnan edustaja on tilaisuudessa kertomassa mitä hankintoja kunta on tekemässä kuluvan vuoden aikana, ja mistä kunnan tarjouspyynnöt löytyvät.

Kiertueen ensimmäiset aamukahvit keitetään Jokioisten kunnantalolla tiistaina 8. tammikuuta kello 8. Tilaisuuden avaa puheenjohtaja Anne-Mari Aalto Jokioisten Yrittäjistä. Alkavan vuoden tullessaan tuomista ajankohtaisista asioista muistuttelee Juha Haukka Hämeen Yrittäjistä.

Jokioisten kunnan hallinto- ja talousjohtaja Mika T. Rantala kertoo Jokioisten kunnan hankinnoista vuonna 2019 sekä avaa miten yritykset pääsevät niihin mukaan.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne on tarkoitettu paikallisille yrittäjille sekä julkisia hankintoja tekeville kunnan työntekijöille. Aamukahville voi ilmoittautua Hämeen Yrittäjien verkkosivuilla www.hämeenyrittäjät.fi.

>>> Jokioisten hankinta-aamu