1.3.2019 klo 16:13
Uutinen

YRITTÄJIEN OMA VIP ILOVAARISSA!

Pohjois-Karjalan yrittäjät ry on tänä kesänä vahvasti mukana Ilovaarissa. Festivaalia vietetään la 6.7.2019 Joensuun Ilosaaressa ja sen järjestää Kerubi.

Ilovaarin esiintyjinä nähdään Ismo Alanko, Neljä Ruusua, Poets of the Fall, Leavings-Orkesteri plays Leevi and the Leavings, The Valkyrians sekä Erja Lyytinen. Esiintyjälista täydentyy vielä, ja musiikki soi Ilosaaressa kahden ulkolavan ja Kerubin sisältä löytyvän Salin voimin. Ravintolapalvelut ovat tänä kesänä runsaimmat ja monipuolisimmat koskaan, niin juomavalikoimien kuin ruokatarjonnan osalta. Lisätietoa löydät osoitteesta www.ilovaari.fi.

Katso esite täältä!

Yrittäjien ja Ilovaarin yhteistyönä rakentuu Kerubin Kellariin Ilovaarin vip-tila. Tarjolla on maittava vip-menu, ja mikä tärkeintä, vip-vieraiden käytössä on omat sisävessat!

Tilaisuus kilistellään käyntiin talon kuohuviinillä klo 18. Vip-menu on katettuna Kerubin Kellarissa klo 18-21 ja samassa tilassa voit jatkaa iltaa vaikka aamuun saakka klo 23 avautuva Ilovaarin Retrodiskon merkeissä!

VIP-PAKETIN SISÄLTÖ:

• Ilovaarin vip-passi ja -ranneke, joilla pääsy Ilovaarin festivaalialueelle ja Kerubin Kellarin vip-tilaan klo 18 alkaen
• Maittava Kerubin hiiligrillillä valmistettu vip-menu
• Talon kuohuviini tilaisuuden alkumaljana
• Mainiot festaripuitteet

Hinta 85 € / paketti (sis. alv.) Vip-vieraat saavat vip-passin ja rannekkeen, jotka toimivat kulkutunnisteena festivaalin ajan.

VARAA PAIKKASI AJOISSA, OTA YHTEYTTÄ:

Jarno Pitko, 050 550 6728, jarno.pitko@kerubi.fi

Asko Piiparinen, 050 590 6492, asko.piiparinen@kerubi.fi,

YRITTÄJIEN OMA VIP ILOVAARISSA! RAVINTOLA KERUBI