30.8.2022 klo 12:06
Uutinen

Yrittäjien SM-golf kerää potentiaalisia sijoittujia Lappeenrantaan

Yrittäjät eri puolilta Suomea saapuvat kisaamaan Suomen kauneimmalle golf-kentälle Viipuri Golfiin Lappeenrantaan tulevana perjantaina 2.9.2022. Tapahtuma kokoaa yrittäjiä yhteen, luo verrattoman verkostoitumisen mahdollisuuden ja tuo esille Etelä-Karjalan mahdollisuuksia yrittäjyydelle.

-Tuomme kaikille osallistujille kisan aikana, ennen ja jälkeen selväksi, että Etelä-Karjala on mitä mainioin paikka asua ja yrittää. Jo sijoittuneet kertovat vapaa-ajan olevan suurempi moneen muuhun alueeseen verrattuna ja itse yrittämiseen löytyy mahtavia mahdollisuuksia niin sijainnin, verkostojen kuin palvelutarpeidenkin kautta, toteaa Etelä-Karjalan Yrittäjien järjestöpäällikkö Pasi Toropainen.

-Yksi mielekkäimmistä tehtävistämme on luoda merkityksellisiä kohtaamisia ja golfin parissa on todistetusti luotu uusia menestystarinoitakin yrittäjien kesken. Uudet liiketoimet tai omistajanvaihdosten aluillepanot ovat hyvin mahdollisia nytkin ja jopa jossain määrin odotettaviakin, muistuttaa tapahtumaa myös koordinoinut Suomen Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntija Anneli Komi.

Lisätietoja:
Pasi Toropainen
Järjestöpäällikkö
Etelä-Karjalan Yrittäjät
+358 50 495 6888
pasi.toropainen@yrittajat.fi

Anneli Komi
Omistajanvaihdosasiantuntija
Suomen Yrittäjät
+35850 543 8192
anneli.komi@yrittajat.fi