Yrittäjien Jäsenpalvelu on väliaikaisesti pois käytöstä ke 7.6. klo 8-16 sivustouudistuksen vuoksi. Pahoittelemme häiriötä.

Suomen Yrittäjien koulutusasioiden asiantuntija Marja Vartiainen. Kuva: Markus Sommers
21.1.2022 klo 11:49
Uutinen

Yrittäjien Vartiainen Skills Finlandin hallituksen johtoon

Ammatillista koulutusta edistävän Skills Finlandin hallituksen uusi puheenjohtaja on Suomen Yrittäjien koulutusasioiden asiantuntija Marja Vartiainen.

Skills Finlandin hallitus valitsi Vartiaisen puheenjohtajaksi kokouksessaan torstaina. Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Keski-Pohjanmaan ammattiopiston rehtori Sirkku Purontaus, joka edustaa hallituksessa SAJO ry:tä.

Skills Finland ry edistää ammatillisen koulutuksen laatua ja vetovoimaa kilpailu- ja valmennustoiminnan avulla. Skills Finland järjestää vuosittain ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma Taitajan ja lähettää vuosittain Suomen virallisen ammattitaitomaajoukkueen kansainvälisiin ammattitaitokilpailuihin.

Skills Finlandin hallitukseen kuuluu 19 koulutusalan asiantuntijaa opetushallinnosta, ammatillisista oppilaitoksista, yrityksistä sekä työnantaja- ja työntekijäjärjestöistä.

− Lämpimät kiitokset hallitukselle luottamuksesta puheenjohtajavalinnassa ja erityiskiitokset edeltäjälleni Seija Raskulle, jonka pitkäjänteistä kehittämistyötä on ilo jatkaa. Yhdistyksellä on myös osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Vuosisuunnitelma pitää sisällään monenlaista toimintaa, ja vaikka pandemia edelleen aiheuttaa haasteita ja riskejä, niin yhdessä pyrimme mahdollistamaan vaihtoehtoisilla toimintamalleilla sovittujen tapahtumien toteutumisen terveysturvallisesti, uusi puheenjohtaja Marja Vartiainen sanoo.

Vuonna 1993 perustetun Skills Finlandin taustavoimia ovat opetus- ja kulttuuriministeriö, opetushallitus ja ammatilliset oppilaitokset sekä keskeiset työmarkkina- ja opetusalan järjestöt.

Skills Finland on jäsenenä ja edustaa Suomea kansainvälisissä WorldSkills International-, WorldSkills Europe- ja International Abilympic Federation -järjestöissä. 

Toimitus
Toimitus