Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

5.10.2023 klo 11:16
Uutinen

”Yrittäminen on mahdollisuus” – Anjalankosken Yrittäjät on toiminut 40 vuotta

Yrittäjäjuhlia vietettiin leppoisassa tunnelmassa kirjojen ympäröimänä Reunan kirjahallissa Myllykoskella.

Anjalankosken Yrittäjien 40-vuotista taivalta ei juhlistettu juhlapuheilla eikä pönötyksellä. Reunan kirjahallissa Myllykoskella oli mukavan leppoisa tunnelma.
Pääohjelmanumero oli tietysti kiittää yrittäjiä palkinnoin. Tälläkin kertaa huomioitiin pitkään toimineita alansa ammattilaisia.
Yrittäjäpalkinnon saaja Nascotec Oy:n yrittäjä Vesa Naukkarinen kertoi syntyneensä yrittäjäsukuun. Hän kiitti perhettään ja hyvää työporukkaa.
– Yrittäminen on mahdollisuus. Toivottavasti lapsillemmekin yrittäminen tarjoaa omat mahdollisuutensa.
Nuori yrittäjä GB-Turva Oy:n Gere Byman hauskuutti yleisöä toteamalla, että töitä riittää, mutta itsehän hän on uransa valinnut. Koko yrittäjäaikansa hän on käynyt myös vuorotöissä.
Anjalankosken Yrittäjien noin 140 jäsenestä merkittävä osa on yksinyrittäjä. Palkittu kuntohoitaja Anne Vakkari on toiminut yrittäjänä vuodesta 2005 lähtien. Hänet tiedetään myös ahkerana liikkujana. Suosikkilaji on hiihto.
Kymen Yrittäjien aluejohtaja Kari Jääskeläinen oli kirjojen ystävänä vaikuttunut juhlapaikasta. Hän pongasi heti mielenkiintoisia teoksia ja lupaili tuoda myös kotoaan ylimääräisiä kirjoja, kun kirjoja vastaanotetaan hallilla.
Jääskeläinen korosti paikallisyhdistysten merkitystä alueillaan.
– Paikallisyhdistysten tärkeyden huomaa konkreettisesti näissä paikallisissa tapahtumissa. Jokainen yhdistys järjestää omannäköistä toimintaa.
Juhlassa huomioitiin ruusuin myös paikalla olleet puheenjohtajat Risto Heikkilä, Markku Pakkanen, Tarja Tornaeus ja Jarmo Lehtomäki. Sihteeri Stiina Kokkonenkin kukitettiin ja puhutettiin.
Juhlapuheen paikalla esiintyi Kouvolan positiivisemmaksi valittu koomikkotaikuri J-P Pirinen. Viime aikaista julkisuutta taikuri on saanut myös lego-rakennustaidoillaan. Kirjahallissa ei nähty legoja, vaan hän temppuili korteilla, munilla ja ilmapalloilla. Avustajatkin löytyivät pienellä huijauksella.