19.12.2019 klo 07:57
Uutinen

Yritysesittelyssä erikoishammasteknikko Jyrki Saarimaa

Jyrki Saarimaa sai vahvan koulutuksen alalle 1980-luvulla Helsingissä, arvostetussa Valtion hammasteknikko-opistossa. Ensimmäisen oman vastaanottonsa hän avasi kotimaakunnassaan Pohjanmaalla, ennen muuttoaan pääkaupunkiseudulle. Myrskylän palvelupiste on ollut toiminnassa vuodesta 2009 lähtien.

Palveluvalikoimaan kuuluvat uudet proteesit, osaproteesit ja niiden pohjaukset, korjaukset, hampaanlisäykset ja huollot. Saarimaa valmistaa proteesit asiakkaalle henkilökohtaisena käsityönä ja hallitsee kaiken, mitä hammasproteeseihin ja purentaan liittyy, eli hänen hammaslaboratorionsa on täyden palvelun hammasproteesitalo. Hän tekee tiivistä yhteistyötä erikoishammaslääkärin ja hammaskirurgin kanssa.

Saarimaa työskentelee alkuviikon Vantaan Tikkurilan vastaanotollaan. Myrskylän liike on avoinna kerran viikossa, yleensä torstaisin.

Yrityksen kotisivulle pääsee täältä: https://jyrkisaarimaa.fi/

Huomautus: Tämä artikkeli kuuluu Myrskylän Yrittäjien yritysesittely sarjaan, jossa esitellään lyhyesti paikkakunnalla toimivia yrityksiä. Osalla toimintaa on laajemmallakin alueella, osalla jopa valtakunnallisesti. Tämän sarjan esittelyt on laadittu yrityksen kotisivujen tietojen perusteella yhteistyössä yritysten johdon kanssa. Tämän esittelyn toimitti tälle sivustolle Aku Eronen.