18.9.2018 klo 16:21
Uutinen

YritysEspoo sai uuden asiakkuusjohtajan

Operatiivinen johto vaihtuu YritysEspoossa

KTM Sari Olsio on valittu YritysEspoon asiakkuusjohtajaksi

Hän aloitti tehtävässä syyskuun alussa. Johtaja KTM, DI Päivi Kuusivaara siirtyy puolestaan edistämään Pirkanmaan elinkeinoelämää BusinessKangasala Oy:n toimitusjohtajana.

– Yksi työelämäni parhaista kokemuksista päättyy, kun jätän tehtäväni YritysEspoossa. Yritysmyönteisessä ja kannustavassa työyhteisössä on ollut ihana tehdä töitä. Espoon ja Kauniaisten kaupunki ja Kirkkonummen kunta ansaitsevat kiitokset hyvästä yhteistyöstä ja roolista yritysten hedelmällisenä kasvualustana, toteaa Päivi Kuusivaara.

Yritysten neuvontapalveluiden kehittämisestä, tuottamisesta ja viestinnästä vastaa jatkossa markkinointiekonomi Sari Olsio, jolla on takanaan 10 vuoden ura viestintäalan yrittäjänä.

– Asiakkuusjohtajana tärkein tehtäväni on auttaa YritysEspoon asiakkaita menestymään. Onnistumisen eväät ovat varsin hyvät, sillä neuvontatiimissä kaikki ovat taitavia yrityskehittäjiä ja neuvontatyö on laatusertifioitua. Mutta maailma muuttuu ja yrittäjät sen mukana – tarpeita on kuunneltava herkällä korvalla ja kehitettävä palveluita sekä niiden viestintää vastaavasti. Tämä on minua tosissaan innostava haaste, kertoo Sari Olsio.

YritysEspoo tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa kaikille: yrittäjyyttä harkitseville, yritysideaa kehitteleville, yritystä perustaville ja toimiville yrityksille. Yritysneuvojat palelevat Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Verkkoajanvaraus: http://www.yritysespoo.fi/yhteystiedot/

Vuonna 2017 YritysEspoon neuvonnassa kävi 1122 asiakasta ja sen 4,5 yritysneuvojan tuella perustettiin 579 uutta yritystä. YritysEspoon toiminnan päärahoittajia ovat Espoon ja Kauniaisten kaupungit sekä Kirkkonummen kunta ja sitä hallinnoi Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry. Tänä vuonna Espoossa juhlitaan 25. toimintavuotta.

Verkkosivusto: www.yritysespoo.fi