Espoon Seudun Yrittäjät

Olemme Suomen Yrittäjien tuorein aluejärjestö – Tervetuloa sivuillemme!

Olemme Espoon Seudun Yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Espoon Seudun Yrittäjät

Yrittäjien oma yhteisö Espoossa ja Kauniaisissa. Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Espoon Seudun Yrittäjät toimii kahden paikallisyhdistyksen kautta

Espoon Seudun Yrittäjät on yksi Suomen Yrittäjien aluejärjestöistä. Aluejärjestöön kuuluvat paikallisyhdistykset: Espoon Yrittäjät ja Kauniaisten Yrittäjät.

Espoon Yrittäjät

Espoolaisten yrittäjien oma verkosto.

Kauniaisten Yrittäjät

Kauniaislaisten yrittäjien oma verkosto.

Koulutuksia ja tapahtumia yrittäjille

Maksuton
Helsinki XR Center
Maksuton
Maksuton
Maksuton

Yrittäjäuutisia Espoosta

25.1.2023 Uutinen

Medfanet Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia yrityksiä ja yrittäjiä. Tämän viikon vieraana on Medfanetin toimitusjohtaja Carla Myller. Carla pyörittää terveydenhuollon tarvikkeiden (avanne-…

Yrittäjäuutisia Kauniaisista

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri pääkaupunkiseudun. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Keitä me olemme?

Keitä me olemme?

Espoon Seudun Yrittäjät on Suomen Yrittäjien aluejärjestö. Aluejärjestöön kuuluvat paikallisyhdistykset: Espoon Yrittäjät ja Kauniaisten Yrittäjät.

Tutustu jäsenetuihimme ja palveluihimme

Tutustu jäsenetuihimme ja palveluihimme

Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihin ja palveluihimme kuuluu.

Tule mukaan tapahtumiimme

Katso paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset tapahtumamme ja koulutuksemme tästä.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.