Espoon Yrittäjät.

Espoon Yrittäjien hallitus

Espoon Yrittäjien hallituksessa tehdään päätökset siitä, millaista toimintaa Yrittäjillä on Espoossa. Ota meihin yrittäjäkollegoihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää toiminnasta tai työstä yrittäjien asian eteen.

Espoon Yrittäjien hallituksen jäseniin pääset tutustumaan tällä sivulla.


Puheenjohtaja Aija Bärlund

Oy Aija Bärlund Ab
p. 040 681 0245
ab(at)aijabarlund.fi

Yrityksen toimiala
Liikkeenjohdon konsultointi
Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2015.

Yrittäjäuran paras tai dramaattisin hetki
Paras hetki oli kun sain asiakaspalautteissa omasta osaamisestani keskiarvon 9,50 skaalalla 4 – 10.

Espoon Yrittäjien hallituksessa olen mukana, koska haluan parantaa yrittäjien arkea ja yrittämisen edellyksiä Espoossa.

Varapuheenjohtaja Sini Toivonen

Soma Events Oy
p. 040 679 2626
Sini.s.toivonen(at)gmail.com
Sini.s.toivonen (ig)
Sini Toivonen (LinkedIn)

Yrityksen toimiala
Yritystapahtumat, yritystapahtumien suunnittelu, tuotanto ja kumppanuuksien hankinta. Olen ollut yli 10-vuotta tapahtuma-alalla, niin tuottajana, asiakasvastaavana kuin toimitusjohtajan roolissa.

Yrittäjäuran paras tai dramaattisin hetki
Perustin yritykseni vauvavuosien välissä, esikoiseni täyttäessä 1-vuotta. Yrittäjyyden ja vanhemmuuden yhdistämisessä kiehtoo jatkuvan hyvän balanssin löytäminen työn ja perhe-elämän välille. Varsinainen Soma Events yritykseni lanseeraus tapahtuu toukokuun lopussa 2024, kun siirryn täysipäiväiseksi yrittäjäksi.

Espoon Yrittäjien hallituksessa olen mukana, koska haluan rohkaista muitakin siirtymään yrittäjäksi eri elämäntilanteen vaiheissa. Vaikka ennen omaa yritystä avustin eläkkeelle jäänyttä isääni yrityksen perustamisessa, niin sydäntä lähellä ovat nuoret yrittäjät ja heidän tukeminen yrittäjyyden alkutaipaleella verkostojen, myynnin ja kannattavuuden näkökulmasta. Tavoitteeni on, että Espoon Yrittäjät on aktiivinen toimija myös nuorille tulevaisuuden kasvu- ja menestysyrittäjille.

Monica Jalonen

Kamon Oy
p. 050 502 5115
monica(at)kamon.fi

Yrityksen toimiala
Liikkeenjohdon konsultointi.

Tarjoan apua markkinoinnin ja myynnin suunnitteluun, idean konseptointiin, asiakastutkimukseen sekä B2B sisältöjen kehittämiseen asiakaspolun eri vaiheisiin. Minulla on laaja kokemus ja osaamista markkinoinnin ja myynnin vaativissa tehtävissä. Yrittäjänä olen toiminut kahdeksan vuotta, joten tiedän hyvin miten kriittistä on saada aikaan konkreettisia suunnitelmia, jotka ovat sujuvasti vietävissä käytäntöön ja kasvattavat liiketoimintaa.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2016.

Yrittäjäuran paras tai dramaattisin hetki

Parhaat hetket liittyvät hyvään asiakaspalautteeseen tehdyn työn jälkeen tai kun uusi asiakas ottaa yhteyttä suosittelun perusteella. Palautetta olen saanut erityisesti selkeästä suunnittelusta ja konsultoinnista joka on tuonut hyviä tuloksia. 

Espoon Yrittäjien hallituksessa olen mukana, koska haluan edistää meille yrittäjille tärkeitä asioita ja myös rohkeasti nostaa esiin epäkohtia jotka ovat haasteena ja etsiä niihin yhdessä, ratkaisuja jotta yrittäminen on kannattavaa ja kiinnostaa yhä useampia.

Heikki Lehmuskoski

Atlas College Oy
p. 050 411 6243
heikki.lehmuskoski(at)hierontakoulu.fi

Yrityksen toimiala

www.ajas.fi – Ajanvarausjärjestelmä, asiakasrekisteri ja potilasjärjestelmä
boostwith.ai – Tekoälyratkaisuja yrityksille
jakeman.fi – Laadukkaita teräsrakenteita 30 vuoden kokemuksella
mecaman.fi – Laadukkaita teräsrakenteita 30 vuoden kokemuksella
maintman.fi – Teollisuuden asennukset ja kunnossapito ammattitaidolla
omapanimo.fi – Laadukasta lähiolutta Espoossa ja Hyvinkäällä
osteopatiakoulu.fi – Osteopatiakoulutusta ja osteopatiahoitoja
potilasasiamies.fi – Objektiivista opastusta asiakkaallesi (tmi-yrityksistä lääkärikeskuksiin)
serviceautomatics.com – Itsepalvelukioskit ja asiakaspalvelun automatisointi

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2003.

Yrittäjäuran paras tai dramaattisin hetki
Ensimmäisen yrityksen konkurssi -ensin se oli dramaattisin ja uran kauhein hetki, mutta jälkikäteen ehkä myös paras hetki ajatellen sitä, mihin se ohjasi yrittäjän uraani.

Espoon Yrittäjien hallituksessa olen mukana, koska haluan omalta osaltani vaikuttaa siihen, että Suomessa voi yrittää nyt ja tulevaisuudessa. Haluan varmistaa, että yrittäminen kannattaa ja että tuottavien ja hyvinvoivien yritysten avulla voimme tarjota jatkossakin toimivat julkiset palvelut.

Heikki Pernu

Nekonet Oy
p. 040 963 4259
heikki.pernu@nekonet.fi

Yrityksen toimiala
ICT-asiantuntijapalvelut

Yrittäjäuran paras tai dramaattisin hetki
Kokopäiväyrittäjyyden ensimmäisen kuukauden perusteella tilanne oli hälyttävä. Oli vakavasti harkittava palaamista palkkatöihin. Heti seuraavassa kuussa sain kuitenkin ison asiakkaan, jonka johdosta ensimmäiset 1-2 vuotta sujuivat loistavasti.

Espoon Yrittäjien hallituksessa olen mukana, koska haluan vaikuttaa valtakunnallisellisesti ja kaupungin tasolla yrittäjyyttä edistäviin päätöksiin sekä tukea omalta osaltani muita yrittäjiä.

Berit Virtanen-Thewlis

More Consulting Oy
p. 040 511 4460
berit.virtanen(at)moreconsulting.fi

https://www.linkedin.com/in/beritvirtanen/
https://twitter.com/beevirtanen

Yrityksen toimiala
Liikkeenjohdon konsultonti, viestinnän ja markkinoinnin palvelut
Yrittäjänä vuodesta 2010.

Yrittäjäuran paras tai dramaattisin hetki
Parhaat hetket ovat aina niitä kun on voinut vaikuttaa asiakkaan menestykseen. Kuten eräs asiakas sanoi: ”Yhteistyömme oli käännekohta meidän tiimille. Näimme tilanteemme kirkastuvan ja jalkautuvan konkreettisiksi askeleiksi eteenpäin.”

Espoon Yrittäjien hallituksessa olen mukana, koska haluan vaikuttaa yrittäjien toimintaympäristöön ja sen antamiin mahdollisuuksiin Espoossa.

Kirsi Åkerlund

Asianajotoimisto Kirsi Åkerlund Oy
p. 0500 465 747
kirsi.akerlund(at)akerlundlex.fi

Yrityksen toimiala
Asianajopalvelut
Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 1992.

Yrittäjäuran dramaattisin hetki
Ryhdyin yrittäjäksi 1992, kun meneillään oli 1990-luvun suuri lama. Tämä näkyi työssäni ja erityisesti hoitaessani konkursseja. Näin siinä yhteydessä monenlaisia yrittäjäkohtaloita; ihmisiä, jotka olivat menettäneet kaiken eikä uuden alkua ollut näköpiirissä eikä voimavarojakaan siihen. Tuolloin vielä konkurssi koettiin epäonnistumiseksi ja sitä häpeiltiin, vaikka syyt olivat yleisesti laman aiheuttamissa ketjureaktioissa ja yrittäjille tyrkytetyissä valuuttalainoissa. Käydessäni läpi asioita konkurssin tehneiden yrittäjien kanssa olisi ollut enemmän hyötyä psykologin kuin juristin koulutuksesta. Onneksi yhteiskunnassamme on tapahtunut sen jälkeen paljon positiivista kehitystä tuolla saralla: konkurssi ei ole enää häpeä, tarjolla on erilaisia auttamisverkostoja ja yrittäjän velkajärjestelymahdollisuuksia on helpotettu merkitty. Valtionkin tukitoimet ovat suhteellisen ketteriä, jonka johdosta säästyttiin koronakonkurssien aallolta.

Espoon Yrittäjien hallituksessa olen mukana, koska haluan olla mukana parantamassa espoolaisten yrittäjien toimintamahdollisuuksia ja puuttua yrittäjien havaitsemiin epäkohtiin. Olin mukana aktiivisesti Espoon kunnallispolitiikassa viimeiset 12 vuotta mm. valtuutettuna ja kaupunginhallituksen varajäsenenä, jolloin kaupungin organisaatio tuli tutuksi. Tapaan työssäni paljon yrittäjiä ja saan sitä kautta palautetta erityisesti pienyrittäjien ongelmista mm. työsuhdeasioissa. Uskon, että voin taustani perusteella löytää oikeita kanavia ja keinoja yrittäjien edunvalvontatyöhön.

Tutustu myös Espoon Yrittäjien sääntöihin ja hallinto-ohjeeseen