Yhdessä rakentamaan tulevaisuuden yrittäjyyttä Espoossa

Espoon Yrittäjien puheenjohtajan ja toimitusjohtajan terveiset 1/2024

Espoon Yrittäjien hallitus* on uudistanut strategiamme tukemaan paikallisia yrittäjiä entistä laaja-alaisemmin. Pyrimme lisäämään yritysten kansainvälistymisen mahdollisuuksia ja luomaan yrittäjille entistäkin aktiivisempia yhteistyöverkostoja johtaen kasvaviin liiketoimiin. Jatkamme jäsenistömme yritysesittelyjä verkossa ja somekanavilla tarjoten yrittäjille näkyvyyttä laajassa verkostossamme.

Kärkihankkeeksemme valitsimme paikallisten yrittäjien työntekijäpulan ratkaisemisen digitaalisuuden ja tekoälyn tukemana. Haluamme auttaa kaikkia työnhakijoita sekä oppilaitoksista valmistuvia nuoria ja aikuisopiskelijoita työpaikan löytämisessä ja yrittäjäuralle lähteviä polkunsa alkutaipaleella.

Arvoiksi nostimme rohkeuden, uudistumisen ja merkityksellisyyden. Kattoteemamme on ”Yhdessä rakennamme tulevaisuuden yrittäjyyttä Espoossa”. Onnistumisen kriteereinä ovat yrittäjien luottamus ja tyytyväisyys toimintaamme edunvalvonnassa sekä arvontuottamisessa palveluiden ja tapahtumien välityksellä.

Yhteistyökumppanimme kuten Elisa, Fennia, Finnvera, Fondia, LähiTapiola, Omnia, Oomi ja OP Uusimaa ovat tänäkin vuonna ensiarvoisen tärkeässä roolissa mahdollistamassa rahanarvoisia etuja, ammatillisia palveluita ja kulttuurielämyksiä jäsenkunnallemme.

Tehdään yhdessä Espoosta maailman paras paikka yrittää ja tehdä merkityksellistä työtä!

Ole meihin rohkeasti yhteydessä aina tarvittaessa, kun kaipaat apua liiketoimintasi tukemiseen, haluat antaa ideoita tuleviin palveluihimme tai palautetta toiminnastamme.

Espoon Yrittäjien toimitusjohtaja

Esa Kinnunen

toimitusjohtaja
Espoon Yrittäjät & Espoon Seudun Yrittäjät

Espoon Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja

Aija Bärlund

Puheenjohtaja
Aija Bärlund Oy

*Espoon Yrittäjien hallituksen puheenjohtajana toimii Aija Bärlund. Hallituksen jäseniksi valittiin kaudelle 2024–25 kaksi uutta jäsentä: Sini Toivonen ja Berit Virtanen-Thewlis. Hallituksessa jatkavat Monica Jalonen, Heikki Lehmuskoski, Heikki Pernu ja Kirsi Åkerlund.


Espoon Yrittäjät on yrittäjien oma paikallinen etujärjestö noin 2 200 jäsenen voimin.
Olemme yksi Suomen Yrittäjien suurimmista paikallisyhdistyksistä. Kattojärjestömme ajaa yli 100 000 pienen ja keskisuuren yrityksen etuja kansallisesti. Saamme äänemme hienosti kuuluviin poliittisten päättäjien keskuudessa sekä virkamieskunnassa kehittäessämme kannattavan yrittämisen edellytyksiä ja yrittäjien hyvinvointia. Teemme päivittäin aktiivista yhteistyötä Espoon kaupungin kanssa, jotta yrittäjillä ja yrityksillä on parhaat menestymisen edellytykset, myös kansainvälisesti.

Hyvä yrittäjä,

mikäli et ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen, nyt on aika liittyä muutoksentekijöiden joukkoomme