Pirkkalan Yrittäjät

Tervetuloa Pirkkalan Yrittäjien sivuille!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan 322 yrityksen joukkoon, yhdessä olemme enemmän!

Pirkkalassa on hyvä yrittää!

Pirkkalassa on hyvä yrittää!

Pirkkalan kunta valittiin vuoden 2020 yrittäjyys- ja elinvoimakunnaksi, eikä ihme! Meillä yrittäjyyttä tuetaan laajasti. Vuosi 2021 on Pirkkalan Yrittäjät ry:n 44. toimintavuosi.

Mitä me teemme

Mitä me teemme

Yhdistys edesauttaa toiminnallaan yritysmyönteisen ilmapiirin luomista ja vahvistaa yrittäjien välisen yhteistyön edistämistä ja sosiaalista kanssakäymistä. Jatkamme myös kuntayhteistyötä vaikuttamalla kunnan päättäjiin ja viranomaisiin. Järjestämme myös koulutus- ja kehitystilaisuuksia sekä osallistumme yrityskasvatukseen oppilaitoksissa.

Keitä ovat Pirkkalan Yrittäjät?

Keitä ovat Pirkkalan Yrittäjät?

Yhdistys toimii paikallisena yritysten ja yrittäjien aatteellisena ja yrittäjäpoliittisena järjestönä. Yhdistys seuraa kiinteästi kotikuntansa yrityspoliittisia asioita. Pirkkalan Yrittäjät keskittyvät vuonna 2021 jäsenistöltä saatujen toiveiden mukaisesti strategisiin toimintatavoitteisiin, jotka ovat vaikuttaminen, vahvistaminen ja verkostot.

Seuraa meitä somessa!

Seuraa meitä somessa!

Facebook-sivullamme ilmoitamme ensimmäisenä tapahtumistamme sekä kuulumisistamme!

Pirkkalan Yrittäjien uutisia

Paikalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Uutiset

27.9.2021 Uutinen

Puheenjohtajan syystervehdys 2021

Uusi aika Toimintaympäristömme on monin tavoin uusi: Alkukesän vaalit toivat kuntaamme uudet päättäjät, elinkeinojohtajamme vastasi liike-elämän kutsuun ja korona virus näyttää viihtyvän seuranamme pysyvästi. …

9.8.2021 klo 11:10 Uutinen

Puheenjohtajan tervehdys 2021

Pirkkalan Yrittäjissä tapahtuu

Katso Pirkkalan Yrittäjien tapahtumat ja koulutukset tästä.

Pirkkalan Yrittäjien tapahtumia

Pirkkalan Yrittäjiä tukemassa