Uudenmaan Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Kiertotalouden ABC

Verkossa
  • Uudenmaan Yrittäjät

Uudenmaan Yrittäjät järjestää kesän kynnyksellä yhteistyössä Sitran kanssa kolmen webinaarin sarjan, jossa tutustutaan kiertotalouden perusasioihin ja yritysesimerkkeihin.

Webinaarisarja auttaa hahmottamaan, mitä käytännössä yritysarjessa tarkoitetaan kiertotaloudella, mitä mahdollisuuksia ja haasteita siihen liittyy ja mistä yritys voi lähteä liikkeelle omia ratkaisuja pohtiessaan.

Tässä webinaarissa perehdymme kiertotalouden perusasioihin ja sen tuomiin mahdollisuuksiin yrityksille. Lisäksi kuulemme suoraan yrityksiltä, miten he ovat hyötyneet kiertotaloudesta.

Kiertotalouden ABC – webinaarin ohjelma:

Riku Sinervo, Asiantuntija, Luontoa vahvistava kiertotalous, Sitra:

  • Mitä on kiertotalous ja miksi siitä kannattaa olla kiinnostunut?
  • Mitä mahdollisuuksia kiertotalous tarjoaa yrityksille?
  • Millä helpoilla toimenpiteillä lähteä toteuttamaan kiertotaloutta liiketoiminnassa?

Yrityscase-esimerkit:

Aki Junnila, Hyvinkään Sähkö
Soile-Maria Linnemäki, Vaatepuu

Haluatko jo heti lisää tietoa kiertotalousliiketoiminnasta? Tutustu Sitran ja Deloitten laatimaan uuteen Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamallista -käsikirjaan. Se tarjoaa suomalaisyrityksille tukea, työkaluja ja käytännön esimerkkejä kiertotalouden liiketoiminnan kehittämiseen. Käsikirja sopii kaikkien toimialojen yrityksille.

Tutustu myös muihin sarjan webinaareihin:

Kolme 45 minuutin pituista webinaaria järjestetään peräkkäisinä keskiviikkoina 1. kesäkuuta Kiertotalouden ABC, 8. kesäkuuta Kiertotaloudesta viestiminen pienyrityksessä ja 15. kesäkuuta Kiertotalouden rahoitus klo 8.15-9.00.

Webinaari on osa HYMYII-hankkeen webinaaritallennesarjaa. HYMY Uusimaa II -hanke edistää sekä uuden yritystoiminnan syntymistä maaseudulle että jo toimivien maaseudun yritysten kehittymistä.

Ilmoittaudu tästä mukaan