Uudenmaan Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Vältä viherpesusyytökset ja ota vastaan ansaitut asiakkaat

Verkossa
  • Uudenmaan Yrittäjät

Kiertotaloudesta kertominen asiakkaille ja sidosryhmille on olennaista hyötyjen maksimoimiseksi. Kiertotalouden avulla voit kehittää brändiä, parantaa mainetta, lisätä asiakastyytyväisyyttä ja erottua kilpailijoista. Vältä viherpesusyytökset ja ota vastaan ansaitut asiakkaat!

Kiertotaloudesta viestiminen pienyrityksessä – ohjelma:

Vältä viherpesusyytökset ja ota vastaan ansaitut asiakkaat. Miten pienyrityksen kannattaa viestiä kiertotalousratkaisuistaan?  – Tiia Lintula, Ohoi Creative

Yrityscaset Oppop shop ja Mari’s ompelupalvelu

Uudenmaan Yrittäjät järjestää kesän kynnyksellä yhteistyössä Sitran kanssa kolmen webinaarin sarjan, jossa tutustutaan kiertotalouden perusasioihin ja yritysesimerkkeihin.

Webinaarisarja auttaa hahmottamaan, mitä käytännössä yritysarjessa tarkoitetaan kiertotaloudella, mitä mahdollisuuksia ja haasteita siihen liittyy ja mistä yritys voi lähteä liikkeelle omia ratkaisuja pohtiessaan.

Tutustu myös muihin sarjan webinaareihin:

Kolme webinaaria järjestetään peräkkäisinä keskiviikkoina 1. kesäkuuta Kiertotalouden ABC, 8. kesäkuuta Kiertotaloudesta viestiminen pienyrityksessä ja 15. kesäkuuta Kiertotalouden rahoitus klo 8.15-9.00.

Webinaari on osa HYMYII-hankkeen webinaaritallennesarjaa. HYMY Uusimaa II -hanke edistää sekä uuden yritystoiminnan syntymistä maaseudulle että jo toimivien maaseudun yritysten kehittymistä.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton