Uudenmaan Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Vinkkejä rahoituksen saamiseen ja kiertotalouden hyviä esimerkkejä

Verkossa
  • Uudenmaan Yrittäjät

Siirtyminen kiertotalouteen voi vaatia uutta rahoitusta. Tässä webinaarissa perehdymme olemassa oleviin rahoitusinstrumentteihin sekä kestävän ja kiertotalouden mukaisen rahoituksen houkutteluun.

  • Mitä rahoitusmahdollisuuksia kiertotalousratkaisuja rakentaville yrittäjille löytyy?
  • Mitä mielenkiintoisia kiertotalousyrityksiä Suomessa ja maailmalla on?

Kiertotalouden rahoitus webinaarin ohjelma:

Mitä rahoitusinstrumentteja kiertotalousratkaisuja rakentaville yrittäjille löytyy? Outi Suomi, Head of Bio ja Circular Finland, Business Finland

Miten suomalaisissa yrityksissä on saavutettu säästöjä, kasvua ja toiminnan tehostamisetuja kiertotalouden avulla? Riku Sinervo, Asiantuntija, Luontoa vahvistava kiertotalous, Sitra

Yrityscase: Redonon tarina – yrityksen näkökulma rahoituksen saantiin, Redono Oy, Henri Laine

Uudenmaan Yrittäjät järjestää kesän kynnyksellä yhteistyössä SITRAn kanssa kolmen webinaarin sarjan, jossa tutustutaan kiertotalouden perusasioihin ja yritysesimerkkeihin.

Webinaarisarja auttaa hahmottamaan, mitä käytännössä yritysarjessa tarkoitetaan kiertotaloudella, mitä mahdollisuuksia ja haasteita siihen liittyy ja mistä yritys voi lähteä liikkeelle omia ratkaisuja pohtiessaan.

Tutustu myös muihin sarjan webinaareihin:

Kolme webinaaria järjestetään peräkkäisinä keskiviikkoina 1. kesäkuuta Kiertotalouden ABC, 8. kesäkuuta Kiertotaloudesta viestiminen pienyrityksessä ja 15. kesäkuuta Kiertotalouden rahoitus klo 8.15-9.00.

Webinaari on osa HYMYII-hankkeen webinaaritallennesarjaa. HYMY Uusimaa II -hanke edistää sekä uuden yritystoiminnan syntymistä maaseudulle että jo toimivien maaseudun yritysten kehittymistä.

Ilmoittaudu tästä mukaan