Sarjayrittäjyyden 10 salaisuutta
Olen ostanut ensimmäisen osakkuuteni yrityksestä kymmenisen vuotta sitten 22-vuotiaana. Tämän jälkeen on opiskeltu ja tehty töitä – onnistuttu ja epäonnistuttu.…
YRITTÄJÄ, tule mukaan omiesi pariin! Liity Yrittäjiin.
JÄSEN, oletko jo ladannut Yrittäjät-sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.
Olen ostanut ensimmäisen osakkuuteni yrityksestä kymmenisen vuotta sitten 22-vuotiaana. Tämän jälkeen on opiskeltu ja tehty töitä – onnistuttu ja epäonnistuttu.…
Yritys voi kasvaa orgaanisesti, yrityskaupalla tai monistamalla liiketoimintaansa franchisingmallin avulla. Kun tavoitteena on kasvu, kannattaa aina arvioida kaikki keinot, joiden…
Unison Brewing Company osti Panimo Honkavuoren liiketoiminnan viime helmikuussa. Tomi Sutisen, Miska Kämäräisen ja Tomi Piipposen panimo janoaa nyt kasvua…
Kasvuverkosto on Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien kasvua tavoittelevien yrittäjien avoin verkosto, jonka tavoitteena on kohtauttaa kasvuhakuisia yrittäjiä, tarjota tukea ja inspiraatiota kasvuun…
Harvoin on Nuori Yrittäjä -tunnustuksen saajan valinta ollut yhtä helppoa kuin tänä vuonna, sanoo valintaa valmistelevan Kuopion Yrittäjien vaalivaliokunnan puheenjohtaja…
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria sekä maakunnan kone- ja metallialan yritykset saivat kaivatun ja pitkään työstetyn yhteisen joululahjan. Joulukuussa 2021 opetus- ja…
Myyminen on taidetta, jossa tarvitaan mielikuvitusta ja kuuntelemisen taitoa. Outokumpulainen Harri Kolehmainen valmentaa kohtaamiseen. Teksti ja kuvat: Pasi Huttunen Myyminen…
Keski-Uudenmaan sparrausohjelman tavoite on tarjota uusia toimintamalleja ja luoda verkostoja, joiden avulla yrittäjät voivat parantaa oman liiketoimintansa kasvunäkymiä. Keski-Uudenmaan Kasvupolku…
Ennakointi on Minna Koskelon mukaan liiketoiminnan elinehto. Koskelo on tulevaisuusmuotoilija, yrittäjä, tietokirjailija ja tulevaisuusajattelun edelläkävijä. Hän kannustaa yrittäjiä rakentamaan tulevaisuuskestävää…
Uusilla hilloilla yrittäjät haluavat tuoda elintarvikepuolelle uudenlaista pirskahdusta ja makumatkoja. Teksti ja kuvat: Noora Pajuoja Joensuun keskustassa porisevassa kippikattilassa syntyy…