11.1.2017 klo 11:08
Uutinen

10 suomalaista huippuyritystä kilpailee maailmalla – Äänestä suosikkiasi

Eurooppalainen bisneskilpailu on käynnissä. Osallistujayritysten videoita voi katsoa kilpailun sivuilla ja antaa äänensä suosikilleen.

Nyt 10. kerran järjestettävä Europan Business Awards on Euroopan suurin toimialarajat ylittävä bisneskilpailu.

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa tuomaristo valitsee jokaisesta osallistujamaasta kansalliset mestarit, jotka jatkavat finalisteina kilpailua eri sarjoissa. Suomen kansallisiksi mestareiksi nousi tänä vuonna kymmenen yritystä eri toimialoilta.

Nämä yritykset ovat Delipap Oy, Ellun Kanat, FP Finnprofiles Oy, Gavdi Finland Oy, GreenEnergy Finland Oy, Liana Technologies, Meka Pro Oy, Miltton, Sofigate ja Wärtsilä.

Tuomarit valitsevat videoiden perusteella kunkin sarjan parhaimmiston vuonna 2017 järjestettävään finaaliin. Kaikki videot julkaistaan myös European Business Awardsin kotisivuilla, ja yleisö pääsee äänestämään suosikkinsa kaikissa maissa.

Aurinkoenergiaosaaminen valokiilassa

Helmikuussa kisan parhaat yritykset huomioidaan Ruban d’Honneur -statuksella ja tästä kärkijoukosta valitaan myös kisan voittajat, jotka julkistetaan EBA-palkintogaalassa kesäkuussa

GreenEnergy Finland Oy (GEF) lähtee edustamaan Suomea European Business Awards -kilpailussa (EBA) omassa kategoriassaan (yrityksen liikevaihto alle 25 miljoonaa euroa).

– Kisan pääkriteereinä ovat innovatiivisuus, yritysetiikka ja menestys. Näiden mittareiden valossa pidämme mahdollisuuksiamme erittäin hyvinä, GreenEnergy Finland Oy:n toimitusjohtaja Miko Huomo toteaa.

GreenEnergy Finland onnistui värväämään puhemiehekseen kansainvälisesti tunnetun supertähden. David Hasselhoff tähdittää GEF:in uutta mainosvideota ja pitää informatiivisen puheenvuoron aurinkoenergian puolesta.

Ympäristövastuullisuus nosti esiin Muumi-vaippojen valmistajan

Muumi-vaipoistaan tunnettu Delipap Oy edustaa maataan kilpailussa luokassa Environmental & Corporate Sustainability.

Delipap Oy on vuonna 1978 perustettu suomalainen perheyritys ja johtava ihoystävällisten ja ympäristövastuullisten hygieniatuotteiden valmistaja alallaan.

– European Business Awards on laajalti tunnustettu kilpailu Euroopan dynaamisimmille yrityksille ja olemme iloisia, että olemme tulleet valituksi tällä tasolla, Delipap Oy:n toimitusjohtaja Sanna Karhu sanoo.

Nyt kymmenettä kertaa järjestettävä kilpailu on Euroopan suurin yrityskilpailu, joka on perustettu tuomaan esille eurooppalaisen yritysyhteisön osaamista ja toimintaa. Verkostoyhtiö RSM Internationalin järjestämässä mittelössä on mukana yli 33 000 yritystä 34:stä eri maasta.

Lisätietoa: www.businessawardseurope.com

toimitus@yrittajat.fi