12.10.2018 klo 10:21
Uutinen

1500 juhlii ja inspiroituu yrittäjäpäivillä Turussa ensi viikolla

Valtakunnallisten yrittäjäpäivien monipuolinen ohjelma tuo yli 1500 osallistujaa Turkuun ensi viikolla. Tapahtuma huipentuu liittokokouksen, mielenkiintoisten puheiden ja paneelikeskustelujen jälkeen valtakunnallisten yrittäjäpalkintojen jakoon lauantain juhlagaalassa.

Suomen Yrittäjien tapahtumakoordinaattori Anne Eronen uskoo hyvin monipuolisen ja kiinnostavan ohjelman innostaneen osallistujia. Pääpuhujina ovat Ponder Nobs Oy:n yrittäjä Petri Rajaniemi, Meyer Turku Oy:n toimitusjohtaja Jan Meyer ja Suomen jääkiekkojoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen.

– Myös paneelikeskusteluissa on ajankohtaiset aiheet ja mielenkiintoiset keskustelijat, Eronen hehkuttaa.

Paneelikeskustelujen aiheena on mm. kansainvälistyminen, josta keskustelevat Supercellin viestintäjohtaja Linda Åström, Jungle Juice Barin toimitusjohtaja Noora Fagerström, Nordic Business Forumin perustaja Hans-Peter Siefen ja The other danish guyn perustaja Tommi Lähde.

Johtajuutta ja itsensä johtamista pohtivat paneelissa uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Seppälä, Suomen eSports-maajoukkueen valmentaja Otto Takala ja Elisan myyntijohtaja Mika Railosalo.

Alustataloudesta, tulevaisuuden työelämästä ja yrittäjyyden murroksesta puolestaan keskustelevat Uberin Pohjoismaiden johtaja Joel Järvinen, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elon toimitusjohtaja Satu Huber, taksiliiton puheenjohtaja Kai Andersson ja Industryhackin perustaja ja toimitusjohtaja Peri Vilén.

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät järjestetään Turun Messukeskuksessa perjantaina ja lauantaina 19.–20. lokakuuta. Paikkoja lauantai-illan juhlagaalaan voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta yrittajapaivat@tavicon.fi.

Tiina Rantakoski

tiina.rantakoski (at) yrittajat.fi