13.5.2019 klo 22:25
Uutinen

5 x Yritystä Stadiin! – Viime hetken vinkit 14.5.2019 tapahtumaan

Mitä Yritystä Stadiin! -tapahtumapäivä 14.5.2019 Bio Rexissä tarjoaa osallistujalle? Nappaa viisi vinkkiä, joiden avulla saat enemmän irti tapahtumapäivästä.

1. Viihdy, vaikutu ja ota vinkit talteen

Päivän aikana kuullaan viiden huippuasiantuntijan esitystä myynnistä, motivaatiosta ja menestymisestä. Ota vaikka tavoitteeksi napata puheenvuoroista muutama itsellesi sopiva uusi vinkki toteutettavaksi omassa yrittäjäarjessasi.

Tutustu puhujiin >>

2. Tutustu kolmeen uuteen kontaktiin

Tapahtumaan on tulossa talo täyteen yrittäjiä: yli 700 yrittäjää on jo ilmoittautunut. Voisiko tapahtumasta löytyä sinulle uusia kontakteja ja yhteistyötahoja? Aloita vaikka tutustumalla kolmeen uuteen ihmiseen ja kerää heidän yhteystietonsa talteen. Voit samalla osallistua kisaan, jossa arvotaan osallistujien kesken 1 300 euron arvoinen mainospaikka Yritystä Stadiin -lehdestä. Lue kisasta lisää tapahtumaoppaastamme (jaetaan paikan päällä).

3. Hyödynnä kumppaneidemme palveluita

Onko yrityksesi laina- ja vakuutusasiat ajan tasalla? Mistä löytyy tukea rekrytointiin ja uuden osaajan palkkaamiseen? Entä mistä toimivimmat ja uusimmat digitaaliset työvälineet? Näihin ja moniin muihin pulmiin löydät parhaimmat ratkaisut ja palvelut yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat tavattavissa koko päivän Kumppanitorilla.

Tietoa yhteistyökumppaneista >>

4. Käväise Yrittäjän klinikalla

Yrittäjän klinikalla Laurean opiskelijat tekevät erilaisia hyvinvointitestauksia kehonkoostumuksen mittaamisesta puristusvoiman kokeiluun. Klinikalta löydät myös matalan kynnyksen verkostomme. Helsingin Yrittäjien Nuoret Yrittäjät, Senioriverkosto ja kansainvälinen HEI Network järjestävät yrittäjiä kiinnostavia tapahtumia ja toimintaa ympäri vuoden.

5. Keskustele somessa #YS19

Tapahtuma elää vahvasti myös somessa #YS19-hashtagillä. Fiilistele, jaa ajatuksiasi, esitä kysymyksiä ja seuraa keskustelua – jokainen meistä on luomassa hienoa tapahtumaelämystä! Ota seurantaan somekanavamme:

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville. Inspiroivien puheenvuorojen lisäksi tapahtuma tarjoaa hyötytietoa ja mahdollisuuden tehokkaaseen verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Elisan ja useiden yhteiskumppaneidemme kanssa. Vuoden 2019 tapahtuma järjestetään yhteistyössä HYMY – Hyvinvoiva yksin- ja mikroyrittäjä -hankkeen kanssa. Hankkeessa koostetaan hyvinvointia edistävää tietoa helposti yrittäjien löydettäväksi ja järjestetään kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä tapahtumia ja koulutuksia.