3.2.2022 klo 16:04
Uutinen

50 syytä miksi Espoo on hyvä paikka yrittää

Espoosta tuli kaupunki 1.1.1972, ja vuonna 2022 siitä tulee kuluneeksi 50 vuotta. Keräämme kaupungin juhlavuoden kunniaksi 50 syytä espoolaisen yrittämisen parhaista puolista. Osallistu ja ehdota oma syysi.

Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa. Espoo on myös oivallinen paikka yrittää. Kaupungissa on noin 9500 yritystä*. Syitä miksi Espoo on hyvä paikka yrittää, on lukuisia.

Keräämme kaupungin juhlavuoden kunniaksi 50 syytä espoolaisen yrittämisen parhaista puolista.

Kaikkien 25.2.2022 vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme:

Osallistu täällä ja ehdota oma syysi

Julkaisemme ilmoitettuja syitä yritysten menestymiseen ilman henkilötietoja tällä sivulla sekä mm. Business Espoon toimijoiden sosiaalisen median kanavissa koko juhlavuoden ajan. Seuraa #50syytä, #EspooJuhlii ja #72Espoo22.


#50syytä kampanjan takana Business Espoo

Business Espoo on seitsemän toimijan muodostama palveluverkosto Espoon ja sen lähikuntien yrityksille ja yrittäjille. Tavoitteena on saada lisää työpaikkoja ja elinvoimaa Espooseen tuottamalla asiakaskeskeisiä, laadukkaita ja kustannusvaikuttavia yritys- ja yrittäjäpalveluita. Business Espoo -verkostoon kuuluvat
Espoon Yrittäjien lisäksi Espoon kaupunki, Enter Espoo, Helsingin seudun kauppakamari, Omnia, Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut ja YritysEspoo.

50 syytä miksi Espoo on hyvä paikka yrittää

Numeroinnista huolimatta järjestys on satunnainen.

#1: Erinomaiset liikenneyhteydet
#2: Kotiseuturakkaus
#3: Myönteinen ilmapiiri
#4: Ostovoimaa riittää
#5: Yrittäjämyönteisyys
#6: Laaja yrityskirjo
#7: Yrittäjyys tehdään lapsille ja nuorille tutuksi jo kouluissa

50 syytä, miksi Espoo on hyvä paikka yrittää -kampanja ei perustu tutkimustuloksiin vaan syitä kerätään yrityksiltä, yrittäjiltä, sidosryhmiltä ja Business Espoon henkilöstöltä. Kampanjan tavoitteena on yrittäjämyönteisyyden lisääminen sekä Business Espoo -verkoston ja sen tuottamien yritys- ja yrittäjäpalveluiden tunnettuuden kasvattaminen.


Tutustu kaupungin juhlavuoden tapahtumiin ja osallistu ohjelman tekemiseen Espoo 50 vuotta kaupunkina -sivustolla

#50syytä #EspooJuhlii #72Espoo22

Lähde: *Vainu-tietokanta

Avaa pop-up -ikkuna