18.6.2021 klo 13:13
Uutinen

5000 euron lahjoitus satakuntalaisten lasten ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen

Satakunnan Yrittäjien kevätkokouksessa 9.6 lahjoitettiin Sille-kuohujuoman tuotto maakunnalliseen yrittäjyyskasvatukseen.

Lahjoituksen tekivät Satakunnan Yrittäjät, Sanoma, Satakunnan Kansa, kahdeksan yrittäjää, K-Citymarket ja K-Supermarket kauppiaat.

Lahjoitus käytetään marraskuussa 2021 toteutettavaan Future Work-tapahtumaan. Tapahtuman tavoitteena on antaa nuorille innostuksen ja inspiraation kipinöitä tulevaisuuden työelämästä ja yrittäjyydestä. Tapahtumassa kuullaan huippupuhujien innostavia uratarinoita oman polun löytämisestä ja asenteen merkityksestä työelämässä. Supertapahtumaan mahtuu paikan päälle 800 osallistujaa perusasteen yläkouluista, toiselta asteelta ja korkea-asteelta. Lisäksi tapahtuma striimataan kaikkiin oppilaitoksiin.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa YES Satakunta yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Lahjoitus suunnataan kokonaisuudessaan tilavuokriin, tekniikkakuluihin ja puhujakustannuksiin.

Lahjoittajina ovat: Anttilan tila, Baarine, Hunaja Salo, IML Agency, Miaco Cinema, Moose On The Loose, Plusprint, Sanoma, Satakunnan Kansa, Satakunnan K-Citymarket ja K-Supermarket -kauppiaat, Satakunnan Yrittäjät ja Yrittipaja.

Lämmin kiitos kaikille mukana olleille yhteistyökumppaneille upeasta Sille! -kuohujuoman projektissa mukana olleille ja lahjoittajille!

KUVA: Kuvassa: Vas. Teemu Janhunen (Sanoma) ja Tanja Hovi (Sanoma), Jenni Rajahalme (YES Satakunta, Prizztech), Jari-Pekka Niemi (Prizztech).

Kuvaaja: Tuomas Tiainen, Sanomamedia Finland Oy

Kuvassa: Lahjoituksen vastaanottivat Jari-Pekka Niemi ja Jenni Rajahalme Prizztech Oy:Stä/Yes-keskukselta.
Kuvaaja: Tuomas Tiainen, Sanomamedia Finland Oy