2.3.2018 klo 12:13
Uutinen

8.5.2018 laitetaan asiakkuudet ja myynti kerralla kuntoon – Yritystä Stadiin! -tapahtuman huippuesiintyjät julkistettu!

Helsingin Yrittäjien kevään päätapahtuma Yritystä Stadiin! 8.5.2018 tarjoaa oivalluksia, tiukkaa faktaa ja taattua hyötytietoa. Yrittäjätapahtumassa esiintyy neljä oman alansa johtavaa huippunimeä: monimediayrittäjä ja tv:stä tuttu seikkailija Arman Alizad, johdon ja yritysten supersparraaja Ria Parppei, Social Sellingin kuningatar Laura Pääkkönen sekä älykkään intuition kärkiasiantuntija Asta Raami.

ARMAN ALIZAD INSPIROI KOKEILEMAAN RAJOJA

Arman Alizad on monien tuntema yrittäjä ja mediapersoona, joka uskaltaa tavoitella unelmiaan. Maailmanmatkaajan ja toimittajan uralla saavutettu kokemus tuo Armanin tarinaan väriä ja elämää, joka loistaa hänen tarinassaan. Yritystä Stadiin! -tapahtumassa Arman jakaa rohkeutta, innostusta ja inspiraatiota yrittäjille.

>> Arman Alizadin esitys päälavalla klo 14.40

RIA PARPPEI SPARRAA YRITTÄJIÄ SANOISTA TEKOIHIN

Ria Parppei (TkT, KTM, KM) on yritysten kehityskumppani, jonka tuore kirja Tee, toimi, saa aikaan – kehitä ja johda toimeenpanoa (Alma Talent 2018) käsittelee toimeenpanon taitoa eli volitiota ja toimeenpanokyvykkyyden kehittämistä. Yritystä Stadiin -tapahtumassa Ria kertoo mitä tehdä, kun motivaatio ja innostus ovat kohdallaan, mutta suunnitelmat eivät toteudu – tai motivaatio ei pysy yllä ja suuntakin on kadoksissa.

>> Ria Parppein esitys päälavalla klo 16.30

LAURA PÄÄKKÖNEN KERTOO SALAISUUDET SOSIAALISEEN MYYNTIIN

Laura Pääkkönen, “The Queen of Social Selling”, on yrittäjä ja Social Selling -valmentaja. Lauran missiona on viedä suomalaista myyntityötä moderniin, sosiaaliseen aikaan. Pääkkönen julkaisi syyskuussa 2017 ensimmäisen suomenkielisen kirjan aiheesta Social Selling – Henkilöbrändi, verkostot ja sosiaalinen media B2B-myynnissä. Yritystä Stadiin! -tapahtumassa Laura puhuu yrittäjät pyörryksiin sosiaalisesta myynnistä.

>> Laura Pääkkösen esitys päälavalla klo 17.10

ASTA RAAMI OHJAA OIVALLUKSET RAHAKSI

Asta Raami on älykkään intuition kärkinimi Suomessa ja start-up yrittäjä Inneversity -hankkeessa. Asta on väitellyt intuition käytöstä ja kehittämisestä Aalto-yliopistossa 2015. Hänen kirjansa Älykäs intuitio ja miten käytämme sitä (2016) käsittelee intuition hyödyntämistä asiantuntijatyössä ja luovuudessa. Yritystä Stadiin! -tapahtumassa Asta jakaa yrittäjille uusinta tietoa älykkään intuition hyödyntämisestä yrittäjyyden näkökulmasta.

>> Asta Raamin esitys päälavalla klo 14.05

Aika: 8.5. klo 14-18
Paikka: Royal at Crowne Plaza, Mannerheimintie 50, Hki.
Hinta: tapahtuma on osallistujilla täysin maksuton.

Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus tehokkaaseen verkostoitumiseen ja tapaat myös mahtavia yhteistyökumppaneita. Pääyhteistyökumppanina mukana Elisa. Tapahtuman juontaa showalan konkari, taikuri Joni Pakanen.

Tapahtuma on osallistujille täysin maksuton. Varaa kuitenkin paikkasi etukäteen, niin vältyt jonottamiselta tapahtumapaikalle saapuessa.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ >>

TUTUSTU OHJELMAAN >>

Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville. Inspiroivien puheenvuorojen lisäksi tapahtuma tarjoaa hyötytietoa ja mahdollisuuden tehokkaaseen verkostoitumiseen. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Elisan ja useiden yhteiskumppaneidemme kanssa.