11.2.2020 klo 13:08
Uutinen

Aamukahviyrittäjä: Artepro Oy

Artepro Oy on vuonna 1999 perustettu yritys, joka tuottaa asiakkailleen yrityskuvatuotteita ja niihin liittyviä palveluja. Yrittäjinä toimivat Kari Saarelainen ja Olli Pälvimäki.

”Olemme lapsuuden ystäviä Karstulasta ja luottamus toisiimme on aina ollut vahva. Molempien vanhemmat ovat olleet yrittäjiä, joten yrittäminen oli luonnollinen valinta molemmille.” toteaa Kari Saarelainen.

Yrityksen valikoimaan kuuluu kaikki logo-merkattavat tuotteet. Suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi kynät, lippikset, taskulamput, juomapullot, t-paidat, kauluspaidat, takit jne. yritysten logoilla painettuna, lasermerkattuina tai brodeerattuina.

”Kuulumme Pohjoismaiden suurimpaan profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneeseen NWP New Wave Profile- itsenäisten yritysten ryhmään, joten voimme tarjota kokonaiskonseptin yrityksien profiilituotteiden luomiseen. Olemme Keski-Suomessa ainoa Be Your Brand -konseptin yritys. Toimintamme avainsanoja ovat laatu ja luotettavuus niin tuotteissa, merkkauksissa kuin palveluissakin.” kertoo Saarelainen.

Artepro juhli viime syksynä 20-vuotispäiviään. Yritys on vakiinnuttanut toimintansa, mutta yrittäjillä riittää vielä energiaa liiketoiminnan kehittämiseen. Erityisesti vastuullisuus ja kestävyys ovat aiheita, joiden parissa yrittäjäparivaljakko näkee mahdollisuuksia.

”Pyrimme kasvattamaan liiketoimintaa ja laajentamaan palvelujamme ekologisten tuotteiden tarjonnalla. Panostamme tänä vuonna erityisesti www.ekoliikelahjat.fi -sivuston tuotevalikoiman kehittämiseen.”

”Palvelemme ilolla kaiken kokoisia yrityksiä Jyväskylässä. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme näyttelyymme osoitteessa Yliopistonkatu 18.” Saarelainen toivottaa.

www.artepro.fi