21.2.2020 klo 10:15
Uutinen

Aamukahviyrittäjä: Midare Oy

ICT-alan digitaalisia ratkaisuja myyvä yritys ponnistaa keskisuomalaisella osaamisella valtakunnalliseen kasvuun

Midare on tänä vuonna 35-vuotias 100% suomalainen kasvava ICT-alan palveluyritys. Toimintamme sai alkunsa 80-luvulla ARE:n spinn offina Pekka Raudasojan johdolla. Pekka on edelleen yrityksen hallituksessa aktiivisesti mukana.

Alkuvuosina Midare kukoisti etenkin palvelevana matkapuhelin- ja operaattoritalona. Midare onkin Keski-Suomen alueella pitkäikäisein alan yritys, ja olemme mm. myyneet alueella eniten mobiililaitteita.

Tänä päivänä palvelumme ovat kasvaneet kattamaan kokonaisvaltaisesti kaikki ICT-alan digitaaliset ratkaisut – toiminnanohjauksesta liiketoimintasovelluksiin.

Lisäksi huolehdimme käytännössä kaikesta ICT:stä: laitteet ja niiden hallinta, elinkaaren maksimoiminen ja vastuullinen kierrätys. Ohjelmisto- ja viestintäpuolella varmistamme tietoturvan sekä sen, että asiakas saa otettua parhaan hyödyn irti omista ICT-ratkaisuistaan, ja saa kehitettyä omaa toimintaansa digitaalisten ratkaisuiden avulla vastaamaan sekä tämän päivän että huomisen vaatimuksiin ja tarpeisiin.

Asiakkainamme on niin yrityksiä kuin suuria julkisia toimijoita, kuten kaupunkeja. Jyväskylä on ollut erinomainen paikka ponnistaa valtakunnalliseen kasvuun, ja tänä päivänä palvelemmekin Jyväskylän lisäksi asiakkaitamme ympäri maan myös Seinäjoelta, Tampereelta ja Vantaalta käsin. Palvelemme yhtä lailla myös kuluttajia laite-, -liittymä sekä tuki- ja huoltotarpeissa. Vuonna 2019 otimme haltuumme valtuutetut Samsung merkkihuoltopalvelut mobiililaitteiden osalta, ja merkkihuoltomme ammattilaiset toimivat paikallisesti kaikille pisteillämme sekä palvelevat huoltoasiakkaita myös etänä postitus- ja lähettipalveluiden kautta.

Oman ja asiakkaidemme toiminnan kehittämiseksi teemme tiivistä yhteistyötä kumppaniemme kanssa, joihin lukeutuvat mm. F-Secure, Samsung, Microsoft, DNA sekä kotimainen laitehallinnan asiantuntijatalo Miradore. Teemme myös kasvavissa määrin yhteistyötä mm. oppilaitosten kanssa.

Tänä päivänä Midarella työskentelee kaikkiaan 39 asiantuntijaa.

Toivomme tavoittavamme kaiken kokoisia yrityksiä – niin startupeja, toiminimiyrittäjiä kuin kasvu- ja kehityshakuisia pk-yrityksiäkin, jotka kaipaavat palvelevaa kumppania oman toimintansa uudistamiseen ja kehittämiseen digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Autamme mm. arjen rutiinien automatisoinnissa ja omasta liiketoiminnasta syntyvän datan hyödyntämisessä – eli toisin sanoen mm. ajan ja vaivan vapauttamisessa, tietoturvan ja jatkuvan tuen varmistamisessa sekä mielekkäämpien työntekijä- ja asiakaskokemusten luomisessa. Asiakaskohtainen palvelu on meille kunnia asia, eikä mikään tarve ole meille liian pieni.

Jyväskylä on ollut erinomainen paikka ponnistaa oman alamme edustajina kasvuun, sillä olemme yrittäjyydestä, yhteistyöstä, resurssiviisaudesta, digitaalisuudesta ja kyberturvallisuudesta tunnettu ja tunnustettu kaupunki.

Nähdään Midarella!