8.11.2017 klo 12:44
Uutinen

akkuliike.fi ja Tornion Akut – asiantuntevaa akkupalvelua

Tornion Akkujen yrittäjät Reeta ja Jouni Matilainen halusivat laajentaa toimintaansa ja avasivat toisen kivijalkamyymälän Kemiin marraskuussa 2016. Kemissä yritys toimii nimellä akkuliike.fi.

Tornion Akut on perustettu vuonna 1979 ja on täyden palvelun akku- ja ilmastointialan yritys. Jouni Matilainen toimii toisen polven yrittäjänä yhdessä vaimonsa Reetan kanssa. Vuonna 2012 yrittäjäpariskunta laajensi toimintaansa avaamalla ruotsalaisille asiakkailleen suunnatun nettikaupan. Viime vuosina Tornion Akut on saanut sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita Kemistä, joten kivijalkaliikkeen perustaminen Kemiin tuli ajankohtaiseksi. Kemin liike toimii nimellä akkuliike.fi, sillä yrittäjäpariskunnan tarkoituksena on laajentaa ja kokeilla verkkokauppaa myös kotimaassa. Ruotsin verkkokauppa on lähtenyt niin hyvin käyntiin, että Tornion Akut on Ruotsissa Suomen Matkahuollon tapaisesti toimivan Bussgodsin suurin paketteja lähettävä asiakas Haaparannalla. Haaparannan Yrittäjät valitsivatkin ja palkitsivat Tornion Akut Vuoden 2016 Torniolaiseksi yritykseksi Haaparannalla.

Sekä Kemin että Tornion liikkeistä saa akut ja paristot kaikkiin käyttötarkoituksiin aina kelloparistoista tehdasakkuihin. Tornion Akut tarjoaa myös jäähdyttimien myyntipalveluita sekä kaikki ajoneuvoilmastointiin liittyvät huollot, varaosat ja letkupalvelut. Yritykset ovat myös valtuutettuja vanhojen akkujen kerääjiä, joten vanhan akun voi toimittaa liikkeeseen edelleen kierrätettäväksi.

Kemin akkuliike.fi aloitti 2.10.2017 Matkahuollon asiamiehenä. akkuliike.fi:n tiloissa hoidetaan Matkahuollon lähtevät ja saapuvat lähetykset sekä Matkakortin ensimmäinen lataus eli alustus. Tämän jälkeen Matkakortin lisälataukset voi tehdä busseissa ja R-Kioskeilla. Lähtevät paketit voi toimittaa akkuliike.fi:n aukioloaikana maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 17.00 välisenä aikana. Rahtia kuljettavat linja-autot käyvät linja-autoaseman lisäksi Karjalahdella Matkahuollossa. Matkahuollon asioissa asiakkaita palvelee edelleen Tuula, joka on ollut jo 31-vuoden ajan Matkahuollon palveluksessa.

Yritykseen pääset tutustumaan facebookissa https://www.facebook.com/akkuliike/ ja yrityksen kotisivuilla http://www.tornionakut.com/