24.3.2020 klo 12:19
Uutinen

Älä jää yksin koronaviruksen aiheuttamien ongelmien kanssa – löydä luotettava mentori tai ilmoittaudu itse kuuntelevaks korvaksi yrittäjäkollegoillesi

Yrittäjien mentorisi-palvelusta löydät itsellesi yrittäjäkollegan, jonka kanssa jakaa ajatuksia koronakriisistä. Samalla voit itse ilmoittautua mentoriksi, jolloin kuuntelevaa korvaa tarvitsevat yrittäjät voivat olla sinuun yhteydessä.

Älä jää yksin miettimään ongelmia, joita koronavirus aiheuttaa liiketoiminnallesi. Nyt kannattaa löytää itselleen luotettava mentori, joka antaa sinulle vertaistukea ja vinkkejä tilanteesta selviytymiseen. Mentorit ovat yrittäjäkollegoitasi, jotka haluavat neuvoa sinua eteenpäin.

Vastapainoksi etsimme joukkoomme jatkuvasti myös uusia mentoreita. Jos sinä haluaisit toimia kuuntelevana korvana toiselle yrittäjälle, lisää itsesi mentorilistalle osoitteessa www.mentorisi.fi. Samasta osoitteesta voit myös käydä etsimässä itsellesi oman mentorin.

Mentorisi.fi on meidän, Yrittäjien, perustama uusi jäsenpalvelu sinulle. Toiminta on maksutonta ja jokainen mentori on mukana palvelussa vapaaehtoisesti. Laitetaan nyt hyvä kiertämään – ilmoittaudu mukaan!

LUE TÄÄLTÄ LISÄÄ MENTOROINNISTA JA TULE MUKAAN.

Uutisemme koronaviruksesta päivittyvät jatkuvasti Kaikki koronasta yrittäjälle -sivulle:

Muita kiinnostavia aiheita