17.2.2022 klo 15:01
Uutinen

Aloita Rastor-instituutin tuotekehityskoulutus – näet liiketoimintasi toisin

Moni on tehnyt onnistuneita muutoksia liiketoimintaansa panostamalla palvelumuotoilun keinojen hyödyntämiseen. Rastor-instituutin palvelumuotoilu ja tuotteistaminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa syvennytään asiakasymmärrykseen ja sitä kautta yrityksen palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen siten, että ne palvelevat mahdollisimman hyvin niin loppukäyttäjää kuin yrityksen tavoitteita.

Koulutuksen lähtökohtana on oman yrityksen tuote- tai palvelunkehittämisidea, jota yrittäjä vie eteenpäin asiantuntijoiden ohjauksessa. Yrittäjä käyttää ajan siis itseään ja yritystään varten. Lähde mukaan vauhdittamaan omaa liiketoimintaasi jo 20.4.2022 alkaen!

Koulutus koostuu innostavista monimuotoisista koulutusosioista sekä koulutuksen aikana tehtävästä kehityshankkeesta. Etäopiskelun aikana ja oman kehityshankkeen eteenpäin viemisessä sovelletaan koulutuspäivien sisältöjä omassa työssäsi. Koulutus on mahdollista suorittaa maksuttomasti oppisopimuksen muodossa. Katso lisätiedot alla olevasta linkistä. Helsingin Yrittäjät toimii koulutuksen kumppanina.

Tutustu koulutukseen, ilmoittaudu mukaan ja tee iso muutos liiketoimintaasi >

Rastor instituutti