5.8.2019 klo 12:49
Uutinen

Amel Gaily on FiBANin uusi toimitusjohtaja – Reidar Wasenius siirtyy uusiin johtotehtäviin

FiBAN löysi uuden toimitusjohtajan organisaation sisältä.

Suomen bisnesenkeliverkosto FiBAN on nimittänyt uuden toimitusjohtajan, Amel Gailyn. Hän on aikaisemmin toiminut samassa organisaatiossa deal flow managerina vuoden päivät.

Uudessa pestissään Gaily aikoo modernisoida ja kehittää palveluita sekä tarjota entistä parempia sijoitustyökaluja.

– Fibanin jäsenet ovat upea ryhmä ihmisiä, ja verkosto on kasvanut 10 vuodessa johtavien bisnesenkeliverkostojen joukkoon globaalisti. Maailman jatkuvasti muuttuessa, on elintärkeää, että me kehitymme sen mukana. Olen innoissani tulevasta, Gaily sanoo tiedotteessa.

Ennen FiBANia Gaily työskenteli viisi vuotta Nordeassa omaisuuden hoitoon ja sijoitustoimintaan keskittyvässä private banking -toiminnassa sekä talous- ja riski-yksikössä.

– Gaily on kyvykäs ihminen ja hänellä on johtamiskokemusta. Hän tuntee järjestön ja pystyy menestyksekkäästi jatkamaan toimintojemme kehitystä, puheenjohtaja Janne Jormalainen sanoo.

FiBANin toimitusjohtajana tähän asti toiminut Reidar Wasenius aloittaa uuden projektin johtajana pörssiyhtiö Sopranossa.

– FiBAN on ainutlaatuinen yhteisö, jonka jäsenet tekevät todella tärkeää työtä sen eteen, että Suomen talous saa nauttia positiivisesta kehityksestä tulevaisuudessakin. FiBANiin kertynyt syvällinen ja laaja osaaminen on arvokasta ja erittäin haluttua monissa muissakin maissa. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että olen saanut olla kehittämässä tällaista inspiroivaa organisaatiota, Wasenius sanoo.

Jormalaisen mukaan verkoston toiminta on Waseniuksen johdossa muuttunut systemaattisemmaksi ja ammattimaisemmaksi.

Toimitus

toimitus (at) yrittajat.fi