3.2.2023 klo 13:17
Uutinen

Anjalankosken Yrittäjät järjesti mukavan hyvinvointi-illan

Anjalankosken Yrittäjät järjestivät upean ja ainutlaatuisen tilaisuuden. Torstaisena iltana Ummeljoella saatiin kuulla lääkäri, tutkija ja huippu-urheilija Joel ” Rowing Finn” Naukkarisen tarina. Hän kertoi omasta elämästään ja urastaan sekä siitä, miten yhdistää huippu-urheilu ja opiskelu. 29-vuotias Naukkarinen on kotoisin Ummeljoelta.

Illan teemana oli ”Väsyttääkö oikeasti vai luuletko vain niin?”.  Paikalla olijat saivat kuulla mielenkiintoisen luennon siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa omaan mieleen ja jaksamiseensa. Nelisenkymmentä yrittäjää saivat myös tärkeitä vinkkejä omaan jaksamiseensa. Naukkarinen muistutti, että omaan jaksamiseen vaikuttaa niin riittävä uni kuin hyvä ravinto.

Naukkarinen kertoi myös illan aikana väsymyksen tunteen syntymistä aivoissa ja miten siihen voidaan itse vaikuttaa. Osallistujat saivat katsoa ennakkoon kuvatun videon, jossa testihenkilölle tehtiin harjoitustehtävä aivojen stimuloinnista.

Kahvien jälkeen seurasi illan odotetuin osuus. Puheenjohtajakaksikko Markku Pakkanen ja Jarmo Lehtomäki haastoivat leikkimieliseen soutukilpailuun nelinkertaisen soudun maailmanmestarin. Voiton vei Naukkarinen, toiseksi tuli Lehtomäki ja pronssia sai Pakkanen.

Ilta oli osallistujien mielestä onnistunut.