9.3.2017 klo 13:00
Uutinen

Apua yrityksien kansainvälistymisstrategian kirkastamiseksi

Haluaisitko tehdä yhteistyötä erinomaisten opiskelijoiden kanssa oman kansainvälistymisstrategian kirkastamiseksi. Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa olevan International Business and Entrepreneurship-maisteriohjelman Internationalization of SMEs-kurssilla tähän olisi mahdollisuus jo tänä keväänä. Kurssia pitää professori Tanja Leppäaho, joka on tehnyt tutkimusta pk-yritysten kansainvälistymisestä ja pitänyt opetusta aiheeseen liittyen kymmenen vuoden ajan.

Jos yritykselläsi on tarvetta kehittää toimintaa esim. SOME-markkinoinnin kehittämiseksi tai uusien asiakaspintojen löytämiseksi, opiskelijapari voi tehdä sinun tai mahdollisesti jonkun yrityksenne toisen johtajan /kv-yhteistyökumppanin sparrauksessa markkinatutkimusta ja esittää tutkimuksen tulokset yrityksenne johdolle Agoralla toukokuun puolivälissä 2017. Opiskelijoita löytyy laajasti eri mantereilta, joten yhteistyö on mahdollista useisiin maihin liittyen, esim. Venäjä, Kiina, Japani, Vietnam, Ukraina, Puola, Saksa, Argentiina, Brasilia, Britannia ja Intia ovat edustettuina kurssilla.

Yhteistyöprojekti alkaa 27.3.2017 klo 14.30-16, jolloin teidän tulisi vierailla kurssilla kertoen tehtävänannosta ja yrityksestänne tarkemmin. Loppuseminaarit järjestetään 9.5. ja 10.5. klo 8-12.

Mukaan lähtevät yritykset sitoutuvat muutamaan fyysiseen tapaamiseen / palautteenantoon ja loppuseminaarissa mukana olemiseen sekä tarpeen ilmetessä opiskelijoiden tarkentaviin kysymyksiin vastaamiseen.

Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä 13.3. mennessä: Professori Tanja Leppäahoon Tanja.c.leppaaho@jyu.fi, puh. 0400248116

Alla on klippejä Leppäahon toisella kurssilla tekemästä (suurempia yrityksiä koskevasta) Valtra/Valmet-yhteistyöstä vuodenvaihteelta 2016/2017:

Kansainväliset opiskelijat esittelevät tuloksiaan Valmetin johdolle

Opiskelijat vievät Valtraa maailmalle

Valtra räätälöi traktoreita ja tavoittelee kasvua maatalouden ulkopuolelta