2.7.2020 klo 08:46
Uutinen

Arto O Salonen puhujaksi Noustaan yhdessä -hankkeen Bisnesboostiin

Karismaattinen Arto O Salonen boostaa yrittäjät Kuopion Yrittäjien hallinnoiman Noustaan yhdessä – apua yrittäjille -hankkeen loppuhuipennuksena puheenvuorollaan Näkymiä hyvän tulevaisuuden rakentamiseen.

Arto O Salonen työskentelee apulaisprofessorina Itä-Suomen yliopiston yhteiskunta- ja kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Hän toimii myös Suomen kestävän kehityksen asiantuntijapaneelissa, ja on Helsingin yliopiston kasvatustieteen dosentti, Maanpuolustuskorkeakoulun kestävän kehityksen dosentti sekä Itä-Suomen yliopiston ekososiaalisen hyvinvointitutkimuksen dosentti.

3.9. järjestettävän Noustaan yhdessä Bisnesboostin ohjelmassa on myös bisnesrehvit sekä tietoa saatavilla olevasta ajankohtaisesta tuesta ja avusta standeilla ja tietoiskuissa. Mukana tapahtumassa ovat mm. Ely-keskus, Savon Yrittäjien HelpDesk ja HankintaHelppi -palvelut sekä Kuopionseudun uusyrityskeskus ja Telia. Tapahtuma on yrittäjille maksuton, mutta vaatii sitovan ilmoittautumisen. Tutustu tapahtumaan tarkemmin täällä.

Elokuun etäkoulutuksissa taloustietoa

Hankkeen kolme viimeistä koulutusta järjestetään elokuussa, niissä aiheena on talouden ja liiketoiminnan johtaminen poikkeustilanteissa, sekä varautuminen. Talentreen talouspalveluiden asiantuntija Vesa Sarvi johdattaa aiheeseen 12.8., 18.8. ja 26.8. järjestettävissä etäkoulutuksissa. Koulutukset ovat yrityksille maksuttomia, osallistumiseen tarvitset älylaitteen ja toimivan nettiyhteyden. Lisätietoa tapahtumista täällä.