2.1.2020 klo 10:46
Uutinen

Asianajaja Pasi Kainulainen ottaa ohjat YritysEspoon vetäjänä

Business Espoo -verkostoon kuuluvan YritysEspoon (Espoon Seudun Uusyrityskeskus) uudeksi puheenjohtajaksi on valittu espoolainen asianajaja Pasi Kainulainen. Hän on Asianajotoimisto AKG Oy:n osakas. AKG on Espoon Yrittäjien jäsenyritys.

YritysEspoo palvelee kaikkia yrittäjyydestä kiinnostuneita, yritystä perustamassa olevia ja niitä, jotka haluavat kehittää jo toiminnassa olevaa yritystoimintaansa. Palvelu on kaikille maksutonta.

Yrittäjyyden edistäminen ja tukeminen ovat minulle sydämen asioita, joten tehtävään oli helppo suostua – yrittäjiä Suomi tarvitsee. Meidän tehtävänämme on varmistaa, että alkupolku on siivottu turhista risuista ja kannoista. Mennään siis positiivisella otteella kohti uuden vuosikymmenen yrittäjyyttä, toteaa Pasi Kainulainen.

YritysEspoo palvelee kahdeksan henkilön voimin vuosittain yli 2 400 asiakasta yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä Espoossa, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Ennen Pasia yhdistyksen puheenjohtaja toimi kahdeksan vuoden ajan asianajaja Kirsi Åkerlund. Ennen YritysEspoon puheenjohtajuutta Kirsi toimi pitkään Espoon Yrittäjien puheenjohtajana.

YritysEspoon hallitus vuonna 2020:

Puheenjohtaja Pasi Kainulainen, Asianajotoimisto AKG Oy

Susanna Hyvärinen, Kirkkonummen kunta

Sami Häsä, LähiTapiola

Markus Jahnsson, Kauniaisten kaupunki

Reija Kyläkallio, Tilivara Oy

Markku Häiväläinen, Kirkkonummen Yrittäjät ja Luoman Ravintolat

Pia Kiviharju, Laurea-ammattikorkeakoulu

Martti Mikkola, Ainoma Oy

Harri Paananen, Espoon kaupunki

Mikael Rahkamo, Nordea Pankki

Saija Äikäs, Helsingin seudun kauppakamari (Markku Lahtinen, Helsingin seudun kauppakamari)

YritysEspoo kuuluu Business Espoo -yhteisöön ja uusyrityskeskusverkostoon, joka tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa sekä yrittäjyyttä suunnitteleville että jo yrittäjinä toimiville henkilöille. Toiminnan päärahoittajia ovat Espoon ja Kauniaisten kaupungit sekä Kirkkonummen kunta. Espoon Yrittäjät ja YritysEspoo tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä.

Lisätietoja:
Erkki Pärssinen, toimitusjohtaja, Espoon Yrittäjät ja YritysEspoo, p. 050 4111104, erkki.parssinen@yrittajat.fi

Pasi Kainulainen, osakas, asianajaja, Asianajotoimisto AKG Oy, p. 040 523 4844, pasi.kainulainen@akg.fi