7.4.2020 klo 12:22
Uutinen

Auta pientä! -kangaskassit ovat nyt saatavilla – kampanja näkyy laajasti kotimaisessa mediassa

Auta pientä! -kangaskassi muistuttaa arjen valinnoista. Nyt jos koskaan kannattaa tukea pienyrittäjiä.

Yrittäjät on lanseerannut verkkokaupassaan Auta pientä! -kangaskassit. Kassien tarkoitus on konkreettisella tuotteella osoittaa tukea ja muistuttaa kanssakulkijoita siitä, että pienillä arjen valinnoilla on suuri merkitys pienyrittäjälle. Nyt jos koskaan kannattaa suosia paikallista pienyrittäjää.

Suomen Yrittäjät aloitti Auta pientä! -kampanjan kampanjan heti lauantaina 14.3.

– Näytä, että autat pientä on nyt luomamme tukikassin idea. Hyvä uutinen on se, että jokainen voi auttaa. Ohjaamalla ostoksia nyt pienyrittäjille jokainen meistä on tärkeänä osana säilyttämässä kotimaan työpaikkoja, Suomen Yrittäjien viestintäjohtaja Taru Jussila sanoo.

Kangaskassit ja Auta pientä! -kampanjan ilmeen on suunnitellut lahtelainen graafinen suunnittelija Nuppu Vehmasaho ja ne on painettu tamperelaisessa Silkkipaino Tam-Foliossa, joka on Tomi Gullsténin ja Jussi Leppäsen yritys.

Isot mediat mukaan

Auta pientä! -kampanja näkyy kassin lisäksi laajasti monessa suomalaisessa mediassa. Kampanjalle näkyvyyttä ovat tarjonneet muun muassa Sanoma, Alma Media, Keskisuomalainen-konserni, Otavamedia, A-lehdet, Aller ja lukuisat maakunta- ja paikallismediat.

– Yrittäjäjärjestö on äärimmäisen kiitollinen kaikesta kampanjalle saamastaan mediatilasta. Auta pientä! -kampanjan sivustolta jokainen voi hakea vinkkejä, miten auttaa pienyrittäjiä. Sieltä pääsee katsomaan myös oman paikkakunnan pk-yrityksiä, Jussila kertoo.

Uutisemme koronaviruksesta päivittyvät jatkuvasti Kaikki koronasta yrittäjälle -sivulle:

Muita kiinnostavia aiheita