12.5.2017 klo 11:22
Uutinen

Avoin työpaikka: projektipäällikkö

Tule luomaan uutta palvelua! Etelä-Karjalan Yrittäjät etsii projektipäällikköä/koordinaattoria Omistajanvaihdokset vauhtiin Etelä-Karjalan pk-yrityksissä –hankkeeseen. Projektipäällikkö on kehittämässä ja avaamassa palvelua omistajanvaihdostilanteessa oleville yrityksille sekä tahoille, jotka ovat kiinnostuneet yritysostoista. Hanke käynnistetään toukokuussa 2017.

Haemme nyt projektipäällikköä/koordinaattoria, jonka tärkeimpänä tehtävänä on etsiä ja aktivoida omistajanvaihdosta harkitsevia yrityksiä. Koordinaattori toimii ensi vaiheen kontaktitahona myyjä- ja ostajatahoille. Koordinaattori hoitaa yhteyksiä myös palvelun piirissä toimiviin alan asiantuntijoihin sekä muihin yritysten omistajanvaihdoksiin kytkennöissä oleviin tahoihin. Hankkeeseen liittyvien tapahtumien järjestelyt kuuluvat toimenkuvaan. Koordinaattori vastaa alueellisen Etelä-Karjalan Yrityspörssi -verkkopalvelun tarvittavasta ylläpidosta ja käyttäjätuesta sekä hallinnoi Omistajanvaihdos -hanketta.

Tehtävä on tässä vaiheessa määräaikainen jatkuen syyskuun 2019 loppuun. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Koordinaattorilta toivotaan maakunnan yritystoiminnan ja elinkeinoelämän organisaatioiden tuntemusta sekä mielellään myös osaamista yritysten omistajanvaihdoksista. Toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen verkostoituja ja kehittäjä, jolta työ sujuu tarvittaessa myös englanniksi. Sinulla on soveltuva, vähintään ammattikorkeakoulutasoinen koulutus sekä ehkä jo näytettyä osaamista viestinnästä ja verkkosivujen ylläpidosta.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkapyyntöineen pyydetään toimittamaan sähköpostilla ekytoimisto@yrittajat.fi 24.5. mennessä.

Lisätietoa antaa

Etelä-Karjalan Yrittäjien toimitusjohtaja
Jami Holtari, 0400 551 435
ma-to klo 9-16 välisenä aikana
jami.holtari@yrittajat.fi

Ole osa tarinaa

Etelä-Karjalan Yrittäjät on Etelä-Karjalassa toimiva Suomen Yrittäjien aluejärjestö, kotipaikkanaan Lappeenrannan kaupunki. Toimialueella on 11 paikallisyhdistystä, joiden yhteenlaskettu jäsenmäärä on noin 1900. Jäsenilleen yrittäjäjärjestö tarjoaa vaikutuskanavan kunnalliseen, alueelliseen ja valtakunnalliseen päätöksentekoon ja vaikuttamiseen. Tämän lisäksi yrittäjäjäsenten käytössä ovat monipuoliset jäsenpalvelut.