21.3.2018 klo 08:02
Uutinen

Avointa ja positiivista asennetta tarvitaan

Tammelan Yrittäjien hanketyöntekijä Outi Saaristo on yksi uusista Forssan seudulla työkseen yritysten hyväksi toimivista.

– Seutukunnalta löytyy paljon osaamista, taitoa ja tahtoa. Täällä tarvitaan avointa ja positiivista asennetta sekä yhdessä tekemisen meininkiä ns. talkoo henkeä, sanoo Tammelan yrittäjien hanketyöntekijä Outi Saaristo.

– Seutukunnalla on aktiivista yrittäjäyhdistysten toimintaa, mutta edelleen tarvitaan lisää tapahtumia ja teemapäiviä, joissa kontaktoituminen sekä oman osaamisen esille tuominen helpottuisi. Erityisen tärkeänä näkisin avoimen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämisen, jotta toimintaan olisi helppo tulla mukaan.

Outi Saaristo on ammatiltaan muotoilija AMK ja taiteen perusopettaja sekä yrittäjä. Hän on toiminut opettajana Forssan lasten- ja nuorten kuvataidekoulussa vuodesta 2006 lähtien. Hänen painokankaita valmistava yrityksensä toimii perinteikkäällä tekstiilin valmistuksen syntysijoilla Forssan puuvillakadulla.

– Yritykseni nimi on Tasapaino. Käytössäni oleva, käsiteollinen laakapainovälineistö on tiettävästi Suomen ainoa 60–70-luvulta tähän päivään säilynyt 20 metriä pitkä kokonaisuus.

Työ Tammelan Yrittäjät ry:n asiamiehenä on tuonut Outille arkipäiviin uusia haasteita ja mukavia ihmisiä, minkä hän kokee ehdottomasti virkistävänä ja positiivisena.

– Tartun tuleviin tehtäviini mielenkiinnolla sekä uutta oppivalla asenteella ja olen kiitollinen, kun saan olla mukana tekemässä, kehittämässä ja oppimassa yrittäjyyden monipuolista näkökulmaa, Outi Saaristo sanoo.

Outi Saaristolla on Forssan seudulla kollega Niina Mikkola, joka on aloittanut Forssan Yrittäjien hanketyöntekijänä. Mikkolan ja kolmen muun yrityskehittäjän ajatuksia voit lukea huomenna torstaina kaikkiin kantahämäläisiin yrityksiin jaettavasta Hämeen Yrityssanomien numerosta kaksi.

Näköislehteä pääset lukemaan jo nyt täältä >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi/SM