12.10.2018 klo 09:06
Uutinen

Big Friday tulee tammikuussa

Big Friday tuo valon keskelle pimeää.

Kainuun Yrittäjät järjestää ensimmäistä kertaa 25.1.2019 yrittäjille, yrittäjähenkisille ja kaikille tiedonjanoisille tapahtuman Big Friday. Rennon letkeässä ilmapiirissä ei pönötetä, vaan yhdistetään hyöty ja huvi. Big Friday on jatkoa Social Friday:lle, joka on Kajaanin Nuorkauppakamarin, Kainuun Yrittäjien ja yhteistyökumppanien yhdessä toteuttama, jo useita vuosia toiminut tapahtumakonsepti. Nyt tavoitteena on luoda merkittävä, laajempaa verkostoitumista tukeva tilaisuus, jossa kuitenkin vietetään aikaa rennolla otteella.

”Meillä on paljon hienoja yrittäjätarinoita ja myös kansainvälistä osaamista. Pikkuhiljaa pitäisi unohtaa kainuulainen vaatimattomuus ja Big Fridayn kautta haluammekin kehittää yrittäjien ja muiden toimijoiden välistä yhteistyötä, luoda tekemisen meininkiä ja kannustaa ajattelemaan isosti”, kertoo tapahtuman projektipäällikkö Anna-Kaija Hurskainen.

Kainuun Yrittäjät paljastavat ylpeänä Big Fridayn puhujakaartin, johon kuuluvat Kainuusta kotoisin oleva yrittäjä Tuomas Mikkonen, yrittäjä ja viestinnän asiantuntija Jenni Rajahalme sekä kaikkien tuntema, nykyisin Hotelli Punkaharjun emäntänä toimiva Saimi Hoyer. Tapahtuma ei ole pelkkä seminaari, vaan innostavien puhujien lisäksi ääneen pääsevät myös osallistujat itse.

”Tapahtumapaikaksi on valittu Kajaanihalli, ja tavoitteemme on saada halli täyteen yrittäjähenkistä porukkaa. Olemme tarkoituksella asettaneet tavoitteet korkealle. Tarvitsemme kuitenkin huikean tapahtuman pohjaksi hyviä yhteistyökumppaneita ja olemme aloittaneet jo ensimmäiset yhteistyökumppanikeskustelut”, taustoittaa Kainuun Yrittäjien toimitusjohtaja Anu Tervonen. Big Fridayn ravintolatoiminnan kumppani on Ravintola Anorak.

Lisätietoa osoitteessa:

www.bigfriday.fi

Big Friday, Go Big or go home.