23.11.2020 klo 08:27
Uutinen

BLACK FRIDAY -VIIKON HUIKEA TARJOUS

Haluatko yritystoimintasi ja palvelusi yrittäjäjärjestön jäsenistön näkyville? Nyt sinulla on siihen erinomainen tilaisuus! Black Friday -viikon tarjouksena teemme julkaisun Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n aktiiviselle Facebook-sivulle yritystoiminnastasi.

Miten homma toimii? Yksinkertaisesti. Liittymislomakkeen lähetettyäsi laita meille lyhyt kuvaus yritystoiminnastasi sähköpostitse joonas.hiltunen@yrittajat.fi – me hoidamme loput. Facejulkaisuun sisältyy antamasi lyhyt, parin lauseen kuvaus toiminnasta ja palveluista, yrityksesi logo sekä ohjaus verkkosivuille.

LISÄKSI kaikille uusille jäsenille 35 € lahjakortti Elisan liikkeisiin vain Black Friday -viikon ajan!

  1. Käy täyttämässä liittymislomake: www.yrittajat.fi/liity
  2. Kirjaa lomakkeen kohtaan ”Kampanjakoodi” BLACKFRIDAY20
  3. Jos haluat näkyvyyttä somessa, lähetä kuvaus yrityksestäsi (logon/kuvan kanssa jos mahdollista) joonas.hiltunen@yrittajat.fi

Somejulkaisu tehdään seuraavana arkipäivänä liittymisestäsi. Julkaisussa on mukana kaikki päivän aikana liittyneet, tiedot toimittaneet jäsenyritykset. Jokaista julkaisua mainostetaan myös pienellä rahasummalla. Elisan lahjakorttien saajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Lahjakortti luovutetaan, kun uusi jäsen on maksanut jäsenmaksun. Kampanja koskee uusia jäseniä, jotka liittyvät johonkin Pohjois-Karjalan Yrittäjät ry:n paikallisyhdistyksistä.

Elisan lahjakortti

  • Arvo 35 € Käy käteiskaupassa (ei siis yrityksen laskulle) maksuvälineenä kaikissa Elisan myymälöissä laitteisiin, lisätarvikkeisiin ja muihin fyysisiin tuotteisiin
  • Lahjakortti on voimassa 12 kk latauspäivästä
  • Asiakkaat voivat itse tarkistaa lahjakorttinsa saldon ja voimassaoloajan nettisivuilta elisa.fi/lahjakortti.