16.1.2017 klo 12:18
Uutinen

Business Espoo -lehti on ilmestynyt

Rahanarvoisia vinkkejä yrittäjäkollegoilta -maksutta

Business Espoo on postitettu kaikille Espoon Yrittäjien jäsenille ja siihen pääsee tutustumaan myös verkossa täällä >

Business Espoo on jälleen täynnä erilaisia yrittäjätarinoita ja yrittäjien omiin kokemuksiin perustuvia arvokkaita vinkkejä. Muun muassa Espoon (esi)merkillisimmän yrittäjän (arvaapa kuka, vastaus löytyy sivuilta 32-33) kolme pointtia ovat:

1. Yritystä johdetaan edestä.

2. Ole ymmärtäväinen ja joustava.

3. Pidä itsestäsi huolta.

Näitä ja lukuisia muita yrittäjien kokemuksiin perustuvia nostoja kannattaa hyödyntää, olit sitten ottamassa yritystoiminnan ensiaskeleita tai itsekin jo kokenut konkari. Joku muu on jo ehkä tehnyt virheet puolestasi. Aikanaan Kone Oy:kin nousi menestykseen kopioimalla muita ja räätälöimällä sitten hissit omien asiakkaidensa tarpeisiin. Ja menestystä on tullut. Yrittäjäjärjestömme keulakuvat toteavat, että yrittäminen vaatii jatkuvaa omien taitojen päivittämistä, sitkeyttä ja rohkeutta tehdä päätöksiä:

”Olemme siirtyneet yhteiskuntaan, jossa jokaisen on kehitettävä osaamistaan jatkuvasti”, sanoo Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

”Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudesta. Kun tarpeeksi yrittää, niin onnistuu”, painottaa Pääkaupunkiseudun Yrittäjien puheenjohtaja Carita Orlando.

”Yrittäjän on vaikea ymmärtää tilanteita, joihin ei löydy ratkaisuja missään ajassa”, kirjoittaa Espoon Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Repo.

100 vuotta täyttävässä Suomessa on vapaus yrittää -kiitos edellisten sukupolvien!

Erkki Pärssinen
Toimitusjohtaja
Espoon Yrittäjät ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjät