17.9.2018 klo 13:15
Uutinen

Carita Orlando toiselle kaudelle Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi

Pääkaupunkiseudun (Espoo, Kauniainen, Vantaa) Yrittäjät ja Helsingin Yrittäjät ehdottavat Carita Orlandoa Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi toiselle kaksivuotiskaudelle. Yrittäjäjärjestön puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan liittokokouksessa Turussa 19.10.2018.

Carita Orlando on hoitanut ensimmäisen kaksivuotiskauden aikana varapuheenjohtajan tehtävät esimerkillisellä tavalla. Hän on hyvin sitoutunut varapuheenjohtajan tehtävän hoitamiseen ja perehtyy huolellisesti Suomen Yrittäjien luottamuselimissä käsiteltäviin asioihin. Hän on aktiivinen keskustelija yrittäjien edunvalvontakysymyksissä myös järjestön ulkopuolella.

Caritan vahvasta sitoutumisesta kertoo myös se, että hän on käynyt varapuheenjohtajakaudellaan mielellään puhumassa ja tutustumassa aluejärjestöihin sekä paikallisyhdistyksiin eri puolella Suomea. Lisäksi hän on ollut kysytty esitelmöitsijä ja panelisti järjestön ulkopuolella.

Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ja Helsingin Yrittäjät toteavat, että Carita on vastuullinen ja rohkea, toiset huomioiva joukkuepelaaja, jonka kaltaista yrittäjien edunvalvojaa tarvitaan edelleen Suomen Yrittäjien puheenjohtajistossa.

”Olen todella motivoitunut jatkamaan yrittäjien edunvalvojana. Vaikuttamistyö on hidasta ja paljon on vielä tekemättä. Pitkäjänteinen veropolitiikka, työllistämisen helpottaminen, sujuva liikenne ja sääntelyn purkaminen vaatii jatkuvaa vaikuttamista niin kaupunkien ja kuntien kuin valtion suuntaan.” toteaa Carita.

Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajan tehtävien lisäksi Carita on Pääkaupunkiseudun Yrittäjien puheenjohtaja, Vantaan kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja, Uudenmaan maakuntavaltuuston jäsen ja Finnveran hallintoneuvoston jäsen.

Lisätietoja:

Varapuheenjohtaja Päivi Repo, Pääkaupunkiseudun Yrittäjät, p. 050 544 6912
Puheenjohtaja Mari Laaksonen, Helsingin Yrittäjät, p. 040 578 0189
Carita Orlando, p. 040 544 5519