23.1.2017 klo 08:37
Uutinen

Crazy Townilla vahva startti Hämeenlinnassa

Crazy Town Hämeenlinnassa toiminta on lähtenyt jo riuskasti käyntiin. Tavoitteena on nostaa jäsenmäärä kuuteenkymmeneen.

Crazy Town Hämeenlinna aloitti toimintansa Verkatehtaalla, Viipurintie 4:ssä jo muutama kuukausi sitten. Koossa on kymmenen jäsentä ja tavoitteena on kasvattaa jäsenmäärä kaikkiaan 60:n. Ensimmäisten toimintakuukausien aikana Crazy Townissa on järjestetty 15 tapahtumaa, joissa on ollut toistasataa osallistujaa. Työpäivien lomassa jäsenet ovat tutustuneet ja sparranneet toisiaan.

– Ja yhdeksän kymmenestä jäsenestä tekee yhteistyötä, josta osa on jo liikevaihdollista eli eurot vaihtavat omistajaa, paljasti Elina Ruuskanen Crazy Town Hämeenlinnan avajaisissa perjantaina.

Crazy Townin jäsenyyksiä on erilaisia. Edullisimmillaan hinta on 185 euroa ja hintaan kuuluu kaikkien kokoustilojen käyttöoikeus sekä vaihtuva työpiste. Pysyvien työpisteiden hintoihin sisältyy erilaisia asioita, mutta vakiovarusteisiin kuuluu esimerkiksi pullo Jaloviinaa. Säännöt estävät sen nauttimisen yksinään. Mutta kun on aihetta juhlaan ja porukka on koossa, siitä otetaan hömpsyt onnistumisille.

– Ja porukkaan riittää kaksi ihmistä, kertoo Elina Ruuskanen.

Toimitusjohtaja ja perustaja Mikko Markkanen totesi, että Hämeenlinna ei ollut ensimmäinen laajentumiskohde, kun toiminnan laajentamisesta päätettiin. Hämeenlinnassa vain sattuivat asiat loksahtelemaan paikoilleen ennen muita. Hän kiitteli muun muassa Verkatehtaan toimijoita visiönääreiksi, joiden kanssa oli hyvä lähteä yhteistyöhön. Hän toteaa Crazy Townin kantavan myös vakavasti yhteiskunnallista vastuuta. Crazy Town muodostaa co-workingtilan ansiosta yrittäjien ja asiantuntijoiden yhteisön.

– Haluamme olla rakentamassa siltoja, kasvattamassa yhteistyötä ja suhteita yrittäjien ja asiantuntijoiden välillä paitsi Crazy Townin sisällä myös ulkopuolella. Nyt yhteistyöhön ovat lähteneet jo OP Etelä-Häme, Ammattioppilaitos Tavastia ja Hämeen ammattikorkeakoulu. Tarkoitus on nimenomaan auttaa myös opiskelijoita ja toimivia yrityksiä kohtaamaan, Markkanen kertoi.

Kasvatustieteiden tohtori ja pilatesohjaaja Helena Lehkonen totesi, että kiinnittyminen paikkaan on tarpeellista. Hän toivoi, että Crazy Townista tulee kiinnittävä tekijä, jonka johdosta yrittäjät ja opiskelijat kiinnittyvät Hämeenlinnaan ja jäävät tänne.

– Tervetuloa, teitä on odotettu, Lehkonen totesi.

Hämeen Yrityssanomat, SM,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi