30.1.2017 klo 10:38
Uutinen

Edunvalvonta- ja verkostoryhmien uudet kokoonpanot

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien edunvalvonta- ja verkostoryhmissä tehdään tärkeää edunvalvontatyötä jäsenyrittäjien hyväksi.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toiminnan tärkeänä osana ovat säännöllisesti kokoontuvat neljä edunvalvontaryhmää: alueelliset elinkeinoasiat, järjestö, talous- ja laki sekä viestintä ja verkostoryhmät, joita on kolme: nuoret yrittäjät, yksinyrittäjät, kasvu kansainvälistyminen ja tulevaisuus.

Ryhmien toiminta alkaa hetimmiten kokoonpanojen selvittyä. Alueellisten elinkeinoasioiden ryhmän puheenjohtajana toimii Keijo Ylinen Härmästä, järjestöryhmän puheenjohtajana toimii Anne Niemi Vimpelistä, talous- ja laki -ryhmää vetää Sakari Joensuu Alajärveltä ja viestintäryhmän puheenjohtajaksi valittiin Terttu Karhumaa Seinäjoelta.

Verkostoryhmissä nuorten yrittäjien ryhmän puheenjohtajana aloittaa Ville-Pentti Heikkilä Härmästä, yksinyrittäjien ryhmän puheenjohtajana jatkaa Teija Uitto-Kohonen Vimpelistä ja kasvu, kansainvälistyminen ja tulevaisuus-ryhmän puheenjohtajaksi valittiin Riitta Saaristo Teuvalta.

Edunvalvontaryhmien kokoonpanot

Verkostoryhmien kokoonpanot