13.1.2020 klo 11:42
Uutinen

Ehdolla vuoden parhaaksi paikallisyhdistykseksi

Suomen Yrittäjät palkitsee vuosittain kunnostautuneita paikallisyhdistyksiä. Kuopion Yrittäjät on tänä vuonna ehdolla sarjassa yli 500 jäsentä, vuosi sitten pokkasimme samassa sarjassa voiton.

– Vuosi sitten palkitsemisen yhteydessä kysyimme, voiko palkinnon saada useampana vuonna peräkkäin, ja saimme myöntävän vastauksen. Vuosi 2019 oli erinomainen, paljon tehtiin työtä, ja edistettiin asioita kaikilla sektoreilla. Erityisesti haluan mainita tapahtumat, joihin viime vuonna osallistui yli 1000 yrittäjää. Hienoa että Suomen Yrittäjät huomioi tekemämme työn ja pääsimme jälleen ehdolle, sanoo Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi.

– Muutaman kerran aiemminkin olemme olleet ehdolla parhaaksi paikallisyhdistykseksi yli 500 jäsenen sarjassa, ja tittelin olemme voittaneet vuosina 2011 ja 2019 edellisvuosien toiminnasta. Tämä ehdokkuuskin on hieno tunnustus hyvin tehdystä työstä koko meidän hallitukselle ja valiokuntien jäsenille, mutta ilman muuta voittoa tavoitellaan, kertoo Kuopion Yrittäjien toiminnanjohtaja Kirsi Sisso-Litmanen.

Sarjassa yli 500 jäsentä ehdolla ovat Kuopion lisäksi Järvenpään Yrittäjät, Lappeenrannan Yrittäjät, Rauman Yrittäjät sekä Seinäjoen Yrittäjät. Vuoden 2019 paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö palkitaan Vaikuttajafoorumissa Helsingissä 9. – 10.2.2020.

Kaikki finalistit löydät täältä.