26.3.2018 klo 13:46
Uutinen

Elisa Yritysgurun numerosta nyt IT-apua 20 % edullisemmin Suomen Yrittäjien jäsenille

Yrittäjät soittavat Yritysguru-numeroon niin puhelimen, tietokoneen kuin verkon ongelmien ratkaisemiseksi. Suomen Yrittäjien jäsenet saavat nyt Elisa Yritysgurun it-palvelut 20 prosenttia normaalihintaa edullisemmin, olivatpa he Elisan asiakkaita tai eivät.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

– Jos tulee vastaan ongelma it-asioissa yrittäjän ei ehkä kannata itse käyttää siihen kallista aikaansa ja hakata päätä seinään. Rohkeasti vain soittamaan meille, kannustaa Yritysgurun toiminnan pyörittämisestä vastaava team manager Jarkko Nieminen.

Hänen mukaansa neuvontapuhelu kestää yleensä alle 10 minuuttia. Suurin osa ongelmista pystytään hoitamaan puhelimella ja etähallintayhteydellä.

Yrittäjiltä tulee Yritysgurun palvelunumeroon kysymyksiä ja avunpyyntöjä laajalla skaalalla:

– Pääosin kysymykset liittyvät arkipäivisiin ongelmiin, joihin pitää saada nopeasti ratkaisu, Nieminen kertoo.

Näitä arkisia haasteita tulee eteen puhelinten, tablettien ja tietokoneiden käyttöönotossa ja käytössä.

– Sähköpostin kanssa voi olla ongelmia, postia voi kadota, sovelluksien käytössä autamme myös, Nieminen kuvailee.

– Usein meiltä kysytään myös verkkoasioista, että missä on vika kun en pääse koneella nettiin, team manager Jarkko Nieminen kertoo.

Myös tietoturvasta kysytään jonkin verran ja Yritysgurun asiakaspalvelijat muun muassa tarkistavat, että virussuojaus on päällä ja toimii.

– Onneksi vain vähän on sellaisia tapauksia, että haittaongelma on iskenyt, Nieminen sanoo.

Jäsenetuna 20 prosentin alennus Yritysgurun normaalihinnasta

Suomen Yrittäjien jäsenet saavat nyt Elisa Yritysgrun it-palvelut 20 prosenttia normaalihintaa edullisemmin. Palvelunumero tulee näkymiin jäsenetusivulla, kun yrittäjä on kirjautunut sisään jäsennumerollaan.

Puhelun hinta on 1,79 euroa minuutilta (+ pvm) kun se normaalisti on 2,19 euroa minuutilta. Yrittäjä voi myös ostaa Yritysguru-palvelun käyttöön kuukausihinnalla alkaen 19,90 euroa kuukaudessa. Hinta sisältää rajoittamattoman määrän puheluita Yritysgurulle.

Lisää tietoa Yritysguru-jäsenedusta täällä.

toimitus(at)yrittajat.fi