Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Ensimmäinen työllistämisen infovideo julkaistu

Kuopion Yrittäjien YouTube-kanavalla on nyt nähtävillä ensimmäinen osa Yksinyrittäjästä työnantajaksi -hankkeen tuottamasta työllistämisen infovideoiden sarjasta. Videoiden tavoitteena on tukea ja helpottaa yksinyrittäjiä heidän rekrytointiprosesseissaan tarjoamalla käytännön neuvoja ja tietoa työnantajuuteen liittyvistä tehtävistä ja huomioitavista asioista.

-Videoilla tärkeät asiat saadaan mahtumaan tiiviiseen pakettiin, ja yrittäjän on mahdollista katsoa videoita kätevästi milloin vain, missä vain, kertoo hankkeen projektipäällikkö Kirsi Sisso-Litmanen.

Ensimmäisen videon aiheena on ”Miten aloittaa rekrytointi? Sopivan työntekijän löytäminen”. Videolla tarjotaan tietoa siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon ennen varsinaisen rekrytoinnin aloitusta ja rekrytoinnin aikana.

Noin 5 minuutin pituiset työllistämisen infovideot ovat viiden videon sarja, ja ne pyrkivät tukemaan yrittäjiä työllistämisen eri vaiheissa. Tulevien videoiden sisällöt käsittelevät muun muassa työsuhteen aikaisia sopimuksia, työnantajan velvoitteita kuten työnantajamaksuja, tulorekisteriä, palkanmaksua ja vakuutuksia, sekä osaamisen kehittämistä.

Videot on suunniteltu ja toteutettu yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Ensimmäisellä videolla esiintyvät yrittäjä Johanna Pantsar, Bestla Consulting Oy:stä, yritysyhteistyökoordinaattori Laura Vänskä, Kuopion kaupungin työllisyyspalvelusta, johtaja Olli Malkavaara, Ata-henkilöstöpalveluista, sekä yrittäjä Piia Hottinen Mainostoimisto Taigasta.

Seuraavat videot julkaistaan toukokuun 2024 aikana Kuopion Yrittäjien YouTube-kanavalla.

Lue lisää Kuopion Yrittäjien Yksinyrittäjästä työnantajaksi -hankkeesta täältä.