29.11.2019 klo 12:28
Uutinen

Erkka Westerlund Hämeenlinnaan

Erkka Westerlund saapuu 4.helmikuuta Hämeenlinnan Verkatehtaalle. Hän puhuu voimavarojen hyödyntämisestä yritystoiminnassa yrittäjille ja ammattijohtajille suunnatussa seminaarissa.

Erkka Westerlund on valmentanut Suomen jääkiekkomaajoukkueen olympiamitaleille kahdesti, Torinon talviolympialaisissa 2006 hopealle ja 2014 Sotšin talviolympialaisissa 2014 pronssille, sekä MM-mitaleille kolmesti (pronssi 2006 ja hopeat 2007 ja 2014). Hänellä on pitkä historia urheilumaailman johtopaikoilta. Hän on toiminut muun muassa Suomen Urheiluopiston rehtorina sekä eri tehtävissä jääkiekkoliitossa.

Nykyisin Westerlund toimii hyvinvointi- ja johtamisvalmentajana. Hänen oppiensa mukaisesti työntekijälle tärkeää on mielekäs työ ja halu tehdä työtään mahdollisimman hyvin. Tunnistamalla omia voimavarojaan ja valjastamalla ne omaan ja tiimin käyttöön , yrityksen saama hyöty lisääntyy. Voimavarat ovat motivaatiota, asennetta, itseluottamusta ja vastuullisuutta.

Voittava Tiimi – seminaari järjestetään Hämeenlinnassa kokous- ja kongressikeskus Verkatehtaalla 4.2.2020. Seminaarissa kuulet täyskattauksen johtamisen ja valmentamisen ammattilaisilta, miten johtajana kehität omia voimavarojasi yritystoiminnan hyödyksi. Seminaarin loput puhujat julkistetaan joulukuun alussa.