29.9.2021 klo 12:16
Uutinen

Esedun työllisyyshankkeiden syysterveiset maakunnan yrittäjille

Toimimme erityisesti työvoimavajauksesta kärsivien yritysten ja organisaatioiden kanssa yhteistyössä. Etsimme räätälöidysti työntekijöitä tarpeeseenne kohderyhmänä kansainväliset osaajat, työpaikan vaihtajat/uudelleen kouluttautuneet ja työelämään palaavat sekä kansainväliset opiskelijat maakunnan eri oppilaitoksissa. Jokaista heitä kuvaa motivoituneisuus ja halukkuus päästä aktiivisesti työelämään, josta he ovat olleet jonkin aikaa poissa.

Voidaksemme auttaa juuri oikeita yrityksiä, aloitamme puhelinhaastattelukierroksen syyskuun lopulla. Lyhyen keskustelun päätteeksi päätämme yhdessä mahdollisesta jatkosta liittyen työvoiman saantiin tai valmennukseen. Sekä Esedun koulutus- että KasvuEsedun yrityspalveluiden mahdollisuudet käydään läpi. Keskitymme Mikkelin ja Pieksämäen seudun yrityksiin toimialoina rakennus-, metalli-, IT ja sotealat. Haastattelemme jokaisen meihin yhteyttä ottaneen (toimialasta riippumatta).

Mikäli haluatte olla ensimmäisten joukossa osallistumassa haastatteluumme, voitte ottaa yhteyttä seuraaviin henkilöihin: Riitta Lappi/Kokka kohti tulevaisuuden Etelä-Savoa (kansainväliset osaajat), riitta.lappi@esedu.fi, p. 040 844 8337 ja Timi Eskelinen/Valto (lyhytaikaiset, kevytyrittäjät ja osuuskunnan kautta työskentelevät), timi.eskelinen@esedu.fi, p. 040 844 6409. Haastatteluja tekevät myös muut Esedun työllisyyden hankeasiantuntijat ja KokkaES-hankkeen asiantuntijat.

Kaunista ruskaa ja menestyksekästä elonkorjuuta toivotellen,

Riitta Lappi
Projektipäällikkö/Project Manager
Kokka kohti tulevaisuuden Etelä-Savoa (ESR 2021-2023)/Talent Hub South-Savo (ESF 2021-2023)
P. 040 844 8337, riitta.lappi@esedu.fi

Kokka kohti tulevaisuuden Etelä-Savoa | Etelä-Savon ammattiopisto (esedu.fi)

P.S. Tulkaahan Etelä-Savon kauppakamarin linjoille 5.10.21 klo 13-14, niin saatte lisätietoja Kokka kohti tulevaisuuden Etelä-Savoa –hankkeesta, antamastamme yritysten rekrytointituesta ja maakunnallisen Talent Hub-verkoston kehittämisestä! Lue lisää.