Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

30.1.2024 klo 19:06
Uutinen

Esittelyssä Pohjois-Helsingin Yrittäjien uusi hallitus

Helsingin Yrittäjät – Pohjois-Helsinki ry on yksi Helsingin Yrittäjien kuudesta paikallisyhdistyksestä. Pohjois-Helsingin Yrittäjien vuosikokouksessa 2.11.2023 yhdistykselle valittiin uusi hallitus edistämään yrittäjien asioita omissa kaupunginosissaan.

Hallituksessa tehdään tärkeää luottamushenkilötyötä pohjoishelsinkiläisten yrittäjien ja yrittäjyyden eteen. Yhdistys järjestää aktiivisesti tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia sekä palkitsee vuosittain alueen ansioituneita yrittäjiä.  

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Citykatsastusta luotsaava Mika Kukkonen, Marjut Herrasen palveltua virassa kaksi vuotta. Uusi hallitus aloitti toimintavuotensa 2024 järjestäytymiskokouksessaan 16.1. ottaen haltuunsa uudet vastuualueet.

Esittelyssä POHY:n eli Pohjois-Helsingin Yrittäjien uusi hallitus:

Mika Kukkonen, puheenjohtaja sekä myös Helsingin Yrittäjien hallituksen ja työvaliokunnan jäsen. Paikallisyhdistysten puheenjohtajat kuuluvat perinteisesti Helsingin Yrittäjien hallitukseen. Kukkonen toimii yrittäjänä CityKatsastus Oy:ssä, ja yksi yrityksen toimipisteistä sijaitsee Pukinmäessä, Kehä I varrella. Kukkonen on toiminut Pohjois-Helsingin hallituksessa kaksi kautta ja aiemmin hän toimi vaikuttamisvastaavan ja tapahtumavastaavan tehtävissä. Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu erityisesti hallituksen toiminnan ohjaaminen, toimintasuunnitelman ja talousarvion tekeminen sekä yhteistyön koordinointi Helsingin Yrittäjien ja paikallisyhdistyksen välillä.

Marjut Herranen, varapuheenjohtaja ja Helsingin Yrittäjien hallituksen jäsen. Marjut on ollut luottamustehtävissä Pohjois-Helsingin Yrittäjissä jo kahdeksan vuotta. Herrasen yritys on Helsingin Sport Center Service Oy, joka hallinnoi kahvilatoimintaa Malmin jäähallilla. Yritys tuottaa myös tilauksesta tapahtumia sekä catering-toimintaa. Marjut toimii osa-aikaisena yrittäjänä tehden päätoimisesti töitä asiakasvastaavana markkinointiteknologiatoimistossa Luxid Groupissa. 

Juha Murtopuro,
jäsenvastaava. Juha on toiminut Pohjois-Helsingin yrittäjien hallituksessa kaksi vuotta. Juha on työskennellyt vuodesta 2008 alkaen osa-aikaisena yrittäjänä perheyhtiö Eteläranta Capital Oy:ssä, jossa päätoimi on yritysjärjestelyt eri muodoissa sekä liiketoiminnan kehitys. Päivätyössä Juha on konsernin toimitusjohtaja Alltime Group Oy:ssä, jonka vähemmistöomistaja myös Eteläranta Capital Oy on. Alltime on Pohjoismainen rakennetun elinympäristön kunnossapitoon erikoistunut yritys, jonka liikevaihto on noin 70 me ja työllistää noin 600 henkeä Suomessa ja Ruotsissa. 

Timo Bengs, vaikuttamisvastaava.

Helena Miettunen, verkostovastaava. Helenan yritys, Intervuo Oy on tarjonnut työnohjausta, koulutusta, konsultaatioita ja puheterapiaa Oulun alueelta Helsinkiin saakka. Helena on ollut yrittäjänä yli 18 vuoden ajan, välillä osa-aikaisena ja välillä kokoaikaisena. Helena on erikoistunut esihenkilö- ja kriisityönohjaukseen ja työskentelee työyhteisöjen ja organisaatioiden muutostilanteiden ja kehittämisen parissa myös coachina. Helenan työkokemus on painottunut sote-alalle ja puheterapeutin ja sote-opettajan koulutuksen lisäksi, hän on kasvatuspsykologian maisteri ja väitellyt lastenpsykiatrian alalta. Helena on myös ollut yli kahdenkymmenen vuoden ajan koulutus- ja opetustehtävissä yliopistoissa ja muissa oppilaitoksissa.

Liisa Siitonen, viestintävastaava. Siitosen perheyritys Xennek Oy toimii Tapaninvainiossa ja yrityksen toimiala on markkinointiviestintä sekä koulutus. Liisa on uusi Pohjois-Helsingin Yrittäjien hallituksen jäsen, mutta hänellä on pitkä kokemus hallitustyöskentelystä eri yhdistyksissä ja järjestöissä. Viestintävastaava päivittää ajankohtaisia tietoja Yrittäjät.fi sivustolle, Facebookin Paikallisesti-sivulle, tekee yhteistyötä paikallisten medioiden kanssa ja tekee yhteistyötä muiden Yrittäjien paikallisyhdistysten viestintävastaavien kanssa.

Joni Kukkonen, tapahtumavastaava. Kukkonen on ensimmäistä vuotta Pohjois-Helsingin Yrittäjien hallituksessa. Kukkosen yritys ecoIT ostaa ympäristövastuullisesti ja tietoturvallisesti yritysten tietotekniset laitteet ja järjestää niille mahdollisuuksien mukaan uusiokäytön. Laitteiden uusiokäytöllä saavutetaan merkittäviä parannuksia yritysten hiilikädenjälkeen.

Eva Dian Wiren, tapahtumavastaava. Evan yritys on T&D Finnish education Oy, jossa hänen vastuullaan ovat strateginen visio, globaalit kumppanuudet, operatiivinen johtajuus ja monikulttuurinen osaaminen. Pohjois-Helsingin Yrittäjien hallituksen jäsenenä Eva on uusi tekijä ja hän osallistuu hallituksen toimintaan sekä erityisesti tapahtumien järjestämiseen.

Järjestäytymiskokouksen lisäksi hallitus päätti ensimmäisessä kokouksessaan, että tulemme järjestämään monipuolista ohjelmaa jäsenistöllemme! Paljon kiitosta tuoneet kesäkauden avajaiset ja pikkujoulut ovat ohjelmistossa myös 2024. Toivomme jäsenistöltä ideoita ja ehdotuksia tapahtumista ja aiheista – ottakaa siis yhteyttä matalalla kynnyksellä!