Espoon Yrittäjien toimitusjohtaja Esa Kinnunen ja Fondian Senior Legal Counsel Katariina Kuusiluoma.
29.1.2024 klo 09:00
Uutinen

Espoon Yrittäjät yhteistyöhön Fondian kanssa

Vuosi 2024 on startannut hienon yhteistyön merkeissä. Espoon Yrittäjät on aloittanut yhteistyön lakitoimisto Fondian kanssa.

Tänä vuonna 20 vuotta täyttävä Fondia ei ole ihan mikä tahansa lakitoimisto vaan moderni liikejuridiikan talo, joka tarjoaa yritysten käyttöön myös maksuttomia itsekäyttöpalveluita, kuten yrityksen juridista kuntoa testaavan Legal Health Checkin ja AI Lawyerin, joka tarjoaa tekoälyavusteista ensiapua juridisiin pulmiin. Kuulostaapa hyvältä ja on todellakin testaamisen arvoiselta.

Fondialla tekoäly ei rajoitu kuitenkaan vain tähän, sillä Fondian palveluvalikoimaan kuuluvat myös tekoälyyn liittyvät moninaiset juridiset kysymykset, joita ei välttämättä tule edes pohtineeksi. Tämä onkin erityisen tärkeä hoksata juuri nyt, kun tekoälyä otetaan käyttöön ja sitä kehitetään yrityksissä tavalla tai toisella.

”Fondia haluaa palvella kaikenkokoisia yrityksiä. Yksikään yritys ei ole meille liian pieni. Me arvostamme kaikenlaista yrittäjyyttä ja haluamme auttaa yrittäjiä ja yrityksiä menestymään luomalla juridista turvaa ja vähentämällä juridisia riskejä.”

Yli 130 juristiamme palvelevat eri oikeudenaloilla aina liiketoiminnan sopimuksista, työoikeuteen, tietosuojaan, yhtiöoikeuteen, yritysjärjestelyihin, verotukseen, tekoälyyn ja datatalouteen sekä vastuullisuuteen ja ESG-asioihin. Riidoilta ei tietenkään aina voi välttyä, mutta nekin hoidetaan asiantuntemuksella ja kustannustehokkaasti”, kertoo kumppanuudesta vastaava Senior Legal Counsel Katariina Kuusiluoma Fondialta.

Fondian juristit tulevat tämän vuoden aikana kertomaan Espoon Yrittäjien uutiskirjeessä monista mielenkiintoisista ja ajankohtaisista juridisista asioista, jotka ovat tärkeitä myös teille arvoisat Espoon Yrittäjien jäsenet.

Save the date! Luvassa on myös vierailu Fondia Houselle keväällä 11.4. kuplivaisen ohjelman kera.


”Yhteistyö Fondian juristien kanssa oli sujuvaa ja tehokasta. On hieno uutinen, että Espoon Yrittäjät saavat lakiapua Fondialta ja vieläpä jäsenhintaan.”

Co-founder & CEO Kaj Seeste, SaaShop Oy

Tutustu Fondiaan ja Fondian tarjoamiin jäsenetuihin >


Lisätietoja yhteistyöstä

Fondia: Senior Legal Counsel Katariina Kuusiluoma
katariina.kuusiluoma@fondia.fi, p. 040 159 7623

Espoon Yrittäjät: toimitusjohtaja Esa Kinnunen
esa.kinnunen@yrittajat.fi, p. 040 586 0928