10.11.2017 klo 11:26
Uutinen

Etsitkö edullista laskutusohjelmaa? Tässä kolme tärppiä

Internetistä löytyy useita laskutusohjelmia, joista osa soveltuu erityisen hyvin yksinyrittäjille.

Internetistä löytyy lukuisia yksinyrittäjille tarkoitettuja laskutusohjelmia, mutta niiden veloituskäytännöt vaihtelevat. Osa ohjelmista vaatii vuoden mittaisen kiinteän asiakkuuden, osa veloittaa lähetetyistä laskuista.

Listasimme kolme vaihtoehtoa. Googlettamalla löytyy muitakin vaihtoehtoja, mutta etenkään yksinyrittäjän ei välttämättä kannata maksaa isommille yrityksille suunnatuista kalliimmista palveluista.

Isolta Archimedes

Isoltan laskutusohjelma tarjoaa palvelun ilman kiinteää kuukausihinnoittelua, jos laskumäärä on enintään 10 vuodessa. Jos laskumäärä on enintään 200, kuukausihinta on 9,90 euroa. Rajattoman laskumäärän saa 19,90 eurolla kuukaudessa. Verkkolaskuista peritään erillinen kertahinta. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Zervant

Zervant tarjoaa 7 euron kuukausihinnalla (+alv) enintään kolme lähetettyä laskua kuukaudessa. Rajoittamattoman määrän laskuja saa 15 eurolla kuukaudessa.

Mezo

Mezo on kuukausimaksuton laskutuspalvelu, jonka hinnoittelu perustuu laskusta perittävään kertamaksuun. Yksi paperilasku maksaa 1,05 euroa. Verkkolasku on saman hintainen. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Kuva: Zervant

Pauli Reinikainen

pauli.reinikainen (at yrittajat.fi