10.8.2017 klo 11:13
Uutinen

Ex-taitoluistelija Laura Lepistö nauttii yrittäjyydestä

Taitoluistelun EM-kultaa ja MM-pronssia voittanut ex-taitoluistelija Laura Lepistö on nykyään täyspäiväinen yrittäjä. Hänen firmansa tekee urheilun sisältömarkkinointia.

Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö on perustanut sisältömarkkinointia tekevän yrityksen entisen kilpahiihtäjän Jesse Väänäsen ja graafikkona työskentelevän Juho Heinolan kanssa.

– Meillä on aika tuore yritys. Pistettiin se pystyyn kahden yhtiökumppanini, Jesse Väänäsen ja Juho Heinolan, kanssa. Teemme sisältömarkkinointia urheilussa, Lepistö kertoo voice.fi:ssä.

Lepistö on yrityksen asiakkuusjohtaja. Yrittäjäkolmikon jokaisella jäsenellä on urheilutausta, jota he hyödyntävät.

– Enimmäkseen teemme videotuotantoa keskittyen urheiluun. Tässä on hyvä alkupöhinä käynnissä, sillä yrityksen perustamisesta on vasta muutama päivä. Minulla on kova into tehdä töitä tällä hetkellä, Laura Lepistö kertoi kevättalvella taitoluistelun Helsingin MM-kisojen yhteydessä.

Laura Lepistö nauttivansa yrittäjyydestä tunteja laskematta.

– Kyllä varmaan se kahdeksan tuntia tulee tehtyä, mutta välillä illallakin saatan availla konetta. Se tuntuu ihan hyvältä, Lepistö kertoo voice.fi:ssä.

Tärkeintä hänelle on, että työstä pystyy nauttimaan.

– Se on tosi innostavaa. Tuntuu, että palaset ovat loksahtaneet paikalleen, kun pystyy täydellisesti yhdistämään kaupallisen osaamisen ja urheilukokemuksen, Lepistö korostaa.

Ex-taitoluistelija Laura Lepistö nähdään syksyllä MTV:n Mestareiden mestari -sarjassa, jossa kahdeksan entistä urheilijaa ottaa mittaa toisistaan. Jaksot on kuvattu Etelä-Afrikassa.

Kilpauransa jälkeen Laura Lepistö on nähty tähdittämässä myös Uuden iloisen teatterin Soitellen soteen -revyytä.

Lepistö lopetti urheilu-uransa 2012. Hän saavutti urallaan EM-kultaa, hopeaa ja pronssia sekä voitti MM-pronssia. Vancouverin olympialaisissa vuonna 2010 hän oli parhaana eurooppalaisena kuudennella sijalla.

Lepistö on kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija.

toimitus@yrittäjät.fi