18.12.2023 klo 08:33
Uutinen

Fleva Productions Oy ⭐ Espoon Yrittäjien Viikon vieras

Espoon Yrittäjien Viikon vieras -sarja esittelee upeita espoolaisia jäsenyrityksiä ja -yrittäjiä. Viikon vieraana on cheerleading- ja tanssijoukkueiden esitysmusiikkien tuottaja Teemu Jefremoff Fleva Productions Oy:stä.

Yrittäjän nimi?

Teemu Jefremoff, Yksinyrittäjä

Yrittäjänä vuodesta? / Yritys perustettu?

2010 aloitin toiminimellä sivutoimena yrittämisen, 2018 siirryin täyspäiväiseen yrittämiseen ja 2020 yritys vaihtui OY-muotoon

Yhteystiedot?

👉️ flevaproductions.com
👉️ Instagram
👉️ Facebook
👉️ Youtube @flevaproductions

Yrityksen toimiala?

Cheerleading- ja tanssijoukkueiden esitysmusiikkien tuottaminen

Yrityksen tarina/historia lyhyesti?

Päädyin lajin pariin kun aloitin nuorena miehenä cheerleading harrastuksen Helsingin kisahallilla kaverin kanssa. Tein noina aikoina rap-musiikkia kavereideni kanssa ja olin porukasta se tekninen osaaja. Tästä johtuen silloinen valmentajani kysyi, osaisinko miksata musiikkikappaleita toisensa perään cheerleading esitysmusiikin muotoon.

Huomasin, että vastaaville musiikeille oli kysyntää mutta ei vielä silloin tarjontaa. Digitaalinen musiikinteko oli kuitenkin vasta yleistynyt niin vastaavan taidon osaajia ei ollut joka nurkalla. Perustin toiminimen että pystyin laskuttamaan musiikkitöitäni ja siitä koko homma alkoi.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Sesongin aikana työpäiväni on tiukkaa tekemistä. Kun saan aamutoimet hoidettua lasten päivähoidon ja koulujen kuskaamisten jälkeen, istun kotitoimistoni työpöydän ääreen ja käyn läpi päivän työt. Tykkään eniten aamuisin tehdä niin sanottuja paperitöitä koska luovuus ei heti aamusta ole parhaimmillaan.

Teen musiikkeja suurimmaksi osaksi itsekseni valmentajien ohjeista, mutta joskus myös asiakkaan kanssa etänä. Jos musiikki on etänä, niin teen sovitun ajan mukaan musiikkia silloin kun asiakkaalle sopii, mutta jos pääsen itse päättämään aikatauluni niin teen musiikit loppuun yleensä iltapäivällä ennen päivän lopetusta.

Pyrin noudattamaan kahvitaukoja ja lounasaikoja vaikka niitä ei kukaan valvo, se rytmittää päivää paremmin ja rutiinit pitävät paremmin itseni työn teossa. Lasten aikataulut myös määräävät minun työaikojani aika tehokkaasti. Joskus toki pitää jatkaa työpäivää vielä illalla.

Jotain muuta, mitä haluat kertoa (esim. yrityksestäsi, asiakkaistasi, työntekijöistäsi)?

Yrityksen pyörittämisessä tuntuu aina olevan uusia asioita vaikka paljon on tullut luettua verotuksesta ja muista käytännönasioista. Hyvin kyllä onneksi kaikki on aina saatu selville.

Yrittäjä Teemu Jefremoff Fleva Productions Oy:stä työn touhussa.

Mikä on se yrittämisen taito, jossa olet hyvä ja pystyt erottautumaan?

Moniosaaja. Tykkään ratkaista erilaisia haasteita ja tätä kautta olen päätynyt monen asian taitajaksi.

Miten purat stressiä?

Perheen kanssa yhteiset tekemiset on hyviä stressinpurkuun, varsinkin luontoretket tai museovierailut. Joskus myös aktiivisemmat tekemisetkin on hyviä vaikka sitä ei meinaa itselleen aina myöntää

Oliko sinulla ennakkoon uskomuksia yrittäjyydestä? Ovatko ne toteutuneet?

Yllättäen asiat on mennyt paremmin kuin uskoin. Olen lähtökohtaisesti perinteisesti suomalainen pessimisti ja ajattelen aina pahinta kaikissa skenaarioissa.

Mikä on sinun guilty pleasure, mitä häpeät tunnustaa muille (paitsi yrittäjägollegoille) TV-ohjelma, musiikkikappale, ruoka, kirja, harrastus, vaate?

En ehkä tätä häpeä tunnustaa mutta menee ehkä tähän kategoriaan. Legojen rakentelu on suorastaan addiktio itselle.

Onko sinulla aamurutiineja?

on! Kello soi kaksi kertaa. Ekalla avaan verhot ja tokalla nousen ylös, pesen hampaat, painan kahvimyllyn jauhamaan, laitan radion päälle, keitän kahvit, tyhjennän tiskikoneen, juon aamukahvin sohvalla, arkiaamuina lasten herätys ja koiran ulkoilutus, aamupala vasta ysin kahvitauolla.

Anna yksi yrittämisen tai elämäntaidon vinkki yrittäjäkollegalle.

Käykää pienellä ulkokävelyllä duunipäivän aikana. Varsinkin jos työ on päätteen edessä tekemistä. Vaikka se tuntuu joskus täysin vastenmieliseltä niin se virkistää ja auttaa jaksamaan.


Viikon vieras on Espoon Yrittäjien esittelysarja, jossa nostamme esiin upeita jäsenyrittäjiämme ja pääsemme kurkistamaan erilaisten yrittäjien arkeen kysymysten kautta.

Etkö ole vielä Espoon Yrittäjien jäsen? Liity mukaan >

💎 Katso kaikki Espoon Yrittäjien Viikon vieras -esittelyt täältä >